Η Δήμητρα Λιάνη ισχυρίζεται πως την παρακολουθούσαν με τον Ανδρέα Παπανδρέου(βίντεο)

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα των υποκλοπών.

«Είναι δύσκολα. Άσ’ το… Το έχουμε πει πολλές φορές, είναι πολύ δύσκολα. Εξακολουθώ να έχω αυτόν τον ελάχιστο μισθό των 870 ευρώ. Η μισή σύνταξη έχει κοπεί, γιατί την παίρνει η γνωστή κόρη Σουηδέζα, η οποία ζει στη Σουηδία και έχει απ’ όλα τα καλά. Εργάζεται, ζει με έναν άνδρα, έχει παιδί και παίρνει τη σύνταξη», είπε η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου.

«Θυμάμαι την ιστορία όταν πρωτομπήκαμε στο Μέγαρο Μαξίμου. Υπήρχε στο υπόγειο μία αίθουσα από την οποία κρεμόντουσαν καλώδια. Ήταν ξηλωμένα όλα. Κάποια στιγμή, εν τω μέσω της θητείας του Ανδρέα, μαθαίνω ένα πρωινό ότι σε κάποιους περίεργους και ύποπτους κύκλους της Ομόνοιας κυκλοφορούν κασέτες δικές μου, με προσωπικές συνομιλίες. Αμέσως κάνω μια δήλωση για υπανθρώπους και δέχομαι ένα τηλέφωνο από κάποιον κύριο, που μου λέει το εξής: “Είστε η κυρία Παπανδρέου;” Του λέω, ”μάλιστα”. ”Κυρία Παπανδρέου, είμαι ο προσωπικός σας ωτακουστής. Είμαι από την ΚΥΠ και έχω χρεωθεί 50.000 ώρες παρακολουθήσεις. Έχω κασέτες αλλά δεν είμαστε υπάνθρωποι. Κάποιος έχει δώσει εντολή να σας παρακολουθούμε”».

«Καταλαβαίνετε πόσο ανατριχιαστικό είναι. Αυτός ο κύριος μου ζήτησε συνάντηση. Το είπα στον Ανδρέα και μου είπε να μην τον δω μόνη μου. Αυτός ο κύριος ήθελε να με περιπλέξει. Τον είδα και μαγνητοφώνησα όσα ειπώθηκαν. Από όλη αυτή την ιστορία κατάλαβα πως κάποιοι κύκλοι εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ και εντός και εκτός πολιτικής ήθελαν να με παρακολουθήσουν σε περίπτωση που γίνει κάποια παρεκτροπή εκ μέρους μου και μπορέσουν να πουν “να, αυτή είναι η κυρία, την οποία παντρεύτηκες”. Εγώ ήμουν η αχίλλειος πτέρνα του Ανδρέα και εμένα χτυπούσαν» πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι παρακολουθούσαν και τον Ανδρέα Παπανδρέου για πολιτικούς λόγους. Σε  ό,τι αφορά στην υπόθεση Ανδρουλάκη, η Δήμητρα Λιάνη είπε ότι δεν πιστεύει ότι έγινε για πολιτικούς λόγους. 

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin