Η Μέγκαν Μαρκλ τα «άκουσε» πάλι για μια κίνηση στην τελετή γύρω από το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ (βίντεο)

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έχουν το δικό τους κοινό που τους επευφημεί, έχουν όμως και άλλους που κρίνουν αρνητικά για κάθε τους κίνηση.

Συγκεκριμένα μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας περπάτησαν πίσω από το φέρετρό της κατά τη διάρκειας της πομπής από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο Γουεστμίνστερ Χολ, όπου το φέρετρο παραμένει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία της, αύριο στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η βασιλική οικογένεια παρέμεινε στο Γουεστμίνστερ Χολ για μια 20λεπτη τελετή προτού εξέλθει από το κτίριο. Ωστόσο, μετά την τελετή, ορισμένοι επικριτές άρχισαν να ειρωνεύονται τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ επειδή κρατούσαν ο ένας το χέρι του άλλου καθώς αποχωρούσαν από την τελετή.

«Η βασιλική οικογένεια αφήνει την αγαπημένη μας βασίλισσα στο Γουεστμίνστερ Χολ με χάρη και αξιοπρέπεια εκτός από τον Χάρι και την Μέγκαν, που απλά πρέπει να κρατούν τα χέρια σαν δύο ερωτευμένοι έφηβοι. Μου σπάνε πραγματικά τα νεύρα» έγραψε ένας χρήστης στα social media.

Ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν μπορούν να κρατήσουν τους μακριά για δύο δευτερόλεπτα για να θρηνήσουν τη βασίλισσα (λες και την ενδιαφέρει κιόλας την Μέγκαν); Αν και δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς δεν παραλείπουν ποτέ να μη σέβονται το πρωτόκολλο και τη βασίλισσα».

Μετά από τα σχόλια αυτά, άλλοι χρήστες των social media έσπευσαν να υπερασπιστούν το ζευγάρι επισημαίνοντας πως και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, είχαν παρόμοιες εκδηλώσεις αγάπης. Φωτογραφίες έδειχναν και την Ζάρα Τίνταλ, την κόρη της πριγκίπισσας Άννας, να κρατιέται χέρι – χέρι με τον σύζυγό της Μάικ Τίνταλ κατά τη διάρκεια της τελετής.

Να αναφέρουμε πως ορισμένα μέσα ενημέρωσης – κυρίως βρετανικά – έχουν πολλές φορές επικρίνει τις κινήσεις των Σάσεξ. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2021, το ζευγάρι επικρίθηκε παρά το γεγονός ότι έκανε κάποια πράγματα ίδια με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους το 2014, σύμφωνα με την Σαμάνθα Γκρίντελ του Insider.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin