Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Προσοχή στις υπερβολές σήμερα…

Κυρίαρχο στοιχείο της σημερινής ημέρας είναι η υπερβολή. Η όψη αντίθεσης , που σχηματίζεται για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες, του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού με τον ανάδρομο Δία από το ζώδιο του Κριού, θα μας παρασύρει σε λεκτικές υπερβολές, οι οποίες θα απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Προσπαθήστε, όσο γίνετε, να μετριάσετε τον ενθουσιασμό και την απογοήτευση σας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: θα πρέπει να αποφύγουν τις λεκτικές υπερβολές στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους σχέσεις.

Ταύροι: θα έχουν υπερβολικό άγχος και αυτό θα τους οδηγήσει σε ξεσπάσματα θυμού.

Δίδυμοι: καλό θα ήταν να αποφύγουν τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις που δεν μπορούν να τηρήσουν.

Καρκίνοι: θα πρέπει να προσέχουν τους καυγάδες και τις υπερβολικές δηλώσεις εάν δεν θέλουν να χαλάσουν την εικόνα τους.

Λέοντες: τις λεκτικές υπερβολές σε ότι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα, εάν δεν θέλετε να βρεθείτε εκτεθειμένοι στους συνεργάτες σας.

Παρθένοι: ο φόβος και η συναισθηματική σας ανασφάλεια είναι πιθανό να σας οδηγήσουν σήμερα σε υπερβολές απέναντι στο σύντροφο σας, για τις οποίες πολύ σύντομα θα μετανιώσετε.

Ζυγοί: τους φίλους και τους συνεργάτες σας θα προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε σήμερα. Στην προσπάθεια σας αυτή είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε υπερβολές, οι οποίες θα οδηγήσουν σε εντάσεις.

Σκορπιοί: το παρασκήνιο και την συμμετοχή σε κουτσομπολιά που αφορούν συναδέλφους σας θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα, γιατί όταν αποκαλυφθούν θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

Τοξότες: στο επίκεντρο της προσοχής των φίλων σας θα προσπαθήσετε να βρεθείτε σήμερα. Ωστόσο, οι υπερβολές, μπορεί να σας δημιουργήσουν πρόβλημα στα μελλοντικά σας σχέδια.

Αιγόκεροι: στα όρια της υπερβολής θα φτάσετε σήμερα, ιδιαίτερα ο τρόπος που θα εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο και στην οικογένεια σας, θα τους παραξενέψει.

Υδροχόοι: τα μελλοντικά σας σχέδια με ιδιαίτερο ενθουσιασμό θα προβάλλετε σήμερα, ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγετε να δημιουργείτε υπερβολικές προσδοκίες στους άλλους.

Ιχθύς: στην προσπάθεια σας να δώσετε χαρά στα αγαπημένα σας πρόσωπα θα παρασυρθείτε σε υλικές και συναισθηματικές σπατάλες.

Photo cover:pixabay.com/GAIMARD/dahlia

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin