βασιλιάς Κάρολος και Καμίλα

Οι Βρετανοί αποθεώνουν την Καμίλα -Ο απρόσμενος λόγος

Πρόβληματα υγείας φέρεται να αντιμετωπίζει η βασιλική σύζυγος Καμίλα σε μια περίοδο αυξημένων καθηκόντων της.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, η Καμίλα είχε σπάσει δάκτυλο του ποδιού της πριν από δύο εβδομάδες, δηλαδή πριν από το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, λόγος για τον οποίο υπέφερε από πόνους στις πολυάριθμες τελετές και δημόσιες εκδηλώσεις στο πλευρό του συζύγου της.

«Ήταν μία, τουλάχιστον, ατυχής συγκυρία, αλλά το αντιμετώπισε απολύτως γενναία» ανέφερε η «Daily Telegraph», επικαλούμενη πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια. Άγνωστο παραμένει πώς υπέστη το κάταγμα η Καμίλα. «Συνεχίζει να παλεύει και δεν θα αφήσει ένα σπασμένο δάχτυλο του ποδιού να την εμποδίσει από το καθήκον της και το τι πρέπει να κάνει για τον βασιλιά, την οικογένεια και τη χώρα», είπε μια πηγή στην εφημερίδα «The Sun».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάρολος Γ’ και η Καμίλα αναμένεται να επισκεφθούν το Κάρντιφ στο πρώτο ταξίδι του βασιλικού ζεύγους στην Ουαλία μετά τον θάνατο της βασίλισσας πριν από μία εβδομάδα. Στο Κάρντιφ, το βασιλικό ζεύγος θα παρακολουθήσει, μεταξύ άλλων, λειτουργία για την εκλιπούσα βασίλισσα στον καθεδρικό ναό Llandaff, όπως ανακοίνωσε η επισκοπή.

Ο Κάρολος και η Καμίλα αναμένονται στη συνέχεια στο κοινοβούλιο της Ουαλίας, για να δεχθούν τα συλλυπητήρια για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα