4 συμβουλές για να είναι τα νύχια σου υγιή και εντυπωσιακά

Οι γυναίκες στη σημερινή εποχή προσέχουν πολύ τα άκρα τους, τόσο τα νύχια των χεριών τους όσο και των ποδιών τους. Θέλουν να είναι πάντα περιποιημένα και υγιή. Δεν χρειάζεται πλέον να είναι μακρυά και μυτερά. Μπορούν να είναι κοντά και καλοβαμμένα. Το μανικιούρ-πεντικιούρ είναι μέσα στο πρόγραμμά τους τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Υπάρχουν 4 tips που θα σας φανούν πολύ χρήσιμα

1. Το πίλινγκ των χεριών και των ποδιών είναι απαραίτητο μία φορά την εβδομάδα, με ένα ελαφρύ μασάζ και απαραίτητα επικάλυψη με ενυδατική κρέμα.

2. Να κόβετε τα νύχια σας κάθε 15 ημέρες και να τα λιμάρετε μόνο με χάρτινη λίμα γιατί μεγαλώνουν γρηγορότερα. Τα μακρυά νύχια προστατεύονται περισσότερο με χάρτινη λίμα για να μην τραυματίζονται.

3. Δύο φορές την εβδομάδα, πριν κοιμηθείτε να βάζετε βαζελίνη και να κάνετε μασάζ, θα μειωθούν τα πετσάκια και γίνεται καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

4. Μία φορά το μήνα, για μια ημέρα θα ξεβάφετε πολύ καλά τα νύχια σας και θα τα αφήνετε άβαφα για τουλάχιστον ένα 24ωρο. Θα τα περνάτε ένα χέρι με ειδικό λάδι.

Photo cover:pixabay.com/Yana Miller 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin