Χάρι Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Ακραία προσβολή από το παλάτι στον Χάρι με τη στολή του -Tι συνέβη και δεν ήθελε να την φορέσει

«Συντετριμμένος» φέρεται να είναι ο πρίγκιπας Χάρι, καθώς όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αφαίρεσαν από τη στολή του τα αρχικά (ER) της γιαγιάς του, βασίλισσας Ελισάβετ.

Τη συγκεκριμένη στολή φορούσε καθώς αγρυπνούσε δίπλα στο φέρετρό της. Την ίδια στιγμή, επετράπη στον πρίγκιπα Άντριου να φέρει το βασιλικό σύμβολο. Ο 38χρονος Δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι σκέφτηκε να φορέσει ένα πρωινό κοστούμι για να αποφύγει αυτή την άχαρη στιγμή, καθώς τα οκτώ εγγόνια της βασίλισσας είχαν σχηματίσει τιμητική φρουρά μέσα στην Αίθουσα του Ουέστμινστερ το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Χάρι, ο οποίος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά τη διάρκεια δύο θητειών στο Αφγανιστάν, δεν είχε άδεια να φορέσει στρατιωτική στολή αυτή την εβδομάδα, καθώς δεν είναι πλέον εν ενεργεία βασιλικός.

Όμως, ο βασιλιάς Κάρολος του επέτρεψε να φορέσει τη στολή για την αγρυπνία μέσα στο παλάτι του Ουέστμινστερ. Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ αισθάνθηκε «συντριβή», όταν διαπίστωσε ότι τα αρχικά της γιαγιάς του είχαν αφαιρεθεί από τον ώμο της στολής του.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin