Ζώδια: Τρίγωνο Ήλιου – Ανάδρομου Πλούτωνα, Αποκαλύψεις και νέα ξεκινήματα

Στη φύση ο πιο ισχυρός είναι αυτός που έχει την ικανότητα να μεταλλάσσεται και να προσαρμόζεται γρήγορα στις νέες συνθήκες, το ίδιο συμβαίνει και στην ζωή, καθώς οι πετυχημένοι και με διάρκεια στην καριέρα τους άνθρωποι, είναι όσοι έχουν την ικανότητα να οσμίζονται τις αλλαγές και να προσαρμόζονται γρήγορα σε αυτές. Στις 19/09 ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (26ο 13’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα , θα καταφέρουμε να ισχυροποιήσουμε την θέση μας και να  βγούμε πιο ισχυροί μετά από μια περίεργη και για κάποιους αρκετά δύσκολη χρονική περίοδο . Το σημαντικό για εμάς είναι, ότι μετά από αρκετή σκέψη,   οι αποφάσεις που θα πάρουμε τόσο για τις προσωπικές μας υποθέσεις,  όσο και για την καριέρα μας, αυτή τη φορά θα είναι οριστικές και αμετάκλητες.

Από την άλλη πλευρά,  αρκετοί από εμάς θα έχουμε την δυνατότητα να ανακαλύψουμε το παρασκήνιο που υπάρχει τόσο στην δουλειά μας όσο και στις προσωπικές και φιλικές μας σχέσεις, ώστε να προστατευτούμε, φυσικά αυτή η διαδικασία δεν είναι πάντοτε εύκολη. Πολύ σημαντικό, για κάποιους από εμάς, είναι το γεγονός ότι θα έρθουμε πολύ κοντά σε ισχυρά  πρόσωπα τα οποία θα ενθαρρύνουν τις  προσπάθειες μας και  θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε  νέα ξεκινήματα.

Ενώ κάποιοι άλλοι, θα βρουν την δύναμη να ρίξουν τους τίτλους του τέλους σε σχέσεις, συνεργασίες ή καταστάσεις που τους ταλαιπωρούν. Επίσης, ας προετοιμαστούμε και για το γεγονός ότι θα ανακαλύψουμε και  κρυμμένα μυστικά, τα οποία θα μας εκπλήξουν. Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ιδιαίτερα  οι Παρθένοι που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες,  θα νιώσουν πολύ δυνατοί, και έτοιμοι να κάνουν τα επόμενα τους βήματα, ενώ καμία κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι δεν θα καταφέρει να εμποδίσει την επιτυχία τους.  Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 7 ημέρες -/+.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο  Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να προβάλουν την  δουλειά τους και  τις ικανότητες τους,  ανεβάζοντας την υπεραξία τους, ενώ το πιο σημαντικό για αυτούς είναι το γεγονός ότι θα έχουν την αποδοχή όχι μόνο των προϊσταμένων αλλά και των συναδέλφων τους. Σε προσωπικό επίπεδο,  θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους και αυτό θα έχει θετική επίδραση και στην ερωτική τους ζωή.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους ωθήσει να αφήσουν στην άκρη τους δισταγμούς και να πάρουν, μετά από αρκετές αναβολές, σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα τους,  την οποία θα βάλουν σε νέα τροχιά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα  έρθουν πολύ κοντά με πρόσωπα τα οποία θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη, ενώ είναι πιθανό αυτή τη χρονική περίοδο να προκύψει και ένας μοιραίος έρωτας.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα τους βοηθήσει να προχωρήσουν σε νέες οικονομικές συνεργασίες ή σε νέες ρυθμίσεις οι οποίες θα δώσουν σημαντική ανάσα στο πορτοφόλι τους, και αυτό θα τους βοηθήσει να ξαναβρούν το χαμόγελο και την αισιοδοξία τους. Ενώ από την άλλη πλευρά, θα τους βοηθήσει να ανακαλύψουν το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω τους, τόσο στην δουλειά τους όσο και στις φιλικές και προσωπικές τους σχέσεις. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα νιώσουν ότι πατάνε γερά στα πόδια τους αφού πλέον έχουν κάνει τον απολογισμό και την αυτοκριτική τους, και ξέρουν τι θέλουν.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στην δουλειά τους και σημαντικές νέες συνεργασίες, έχοντας πλέον δίπλα τους πολύ ισχυρούς συμμάχους, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους μελλοντικούς επαγγελματικούς σας στόχους. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έρθουν και πάλι κοντά με τον σύντροφο τους, αφήνοντας πίσω τους τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν, ενώ οι αδέσμευτοι θα αφήσουν πίσω τους μια περίοδο φόβου και ανασφάλειας, διώχνοντας τοξικούς ανθρώπους από την ζωή τους, και θα κάνουν ένα καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική τους ζωή.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/HeckiMG/nature-wallpaper

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin