Εξώδικο σε Σχοινά και Γαρμπή -Ποιος τους ζητάει 60.000 ευρώ (βίντεο)

Μετά την διακοπή της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τον Διονύση Σχοινά, πριν καν ξεκινήσει, το νυχτερινό κέντρο όπου επρόκειτο να εμφανιστούν οι δύο καλλιτέχνες, απάντησε με εξώδικο που ζητά 60.000 ευρώ.

Ο Νίκος Αγαπηνός, δικηγόρος του επιχειρηματία του κέντρου διασκέδαση που θα εμφανιζόταν ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη μίλησε στο «MEGA Καλημέρα και επιβεβαίωσε ότι έχουν αποσταλεί δύο εξώδικα «έχουν σταλεί δύο εξώδικα ένα στον Διονύση Σχοινά και την Καίτη Γαρμπή».

Σχετικά με την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά ανέφερε ο δικηγόρος: «Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί».

Ενώ για το εξώδικο που στάλθηκε στην Καίτη Γαρμπή διευκρίνισε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Σχετικά με τους λόγους διάλυσης της συνεργασίας σχολίασε ο κος Αγαπηνός: «Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για την γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσης της αφίσας. Αναβλήθηκε για το λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα και  ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε ένα λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως».

Ο Διονύσης Σχοινάς το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Σεπτεμβρίου με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα των δύο καλλιτεχνών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αναβλήθηκε δύο φορές. Τα σενάρια ήθελαν τον Διονύση Σχοινά να έχει ενοχληθεί για την αφίσα, αλλά και το χρόνο που θα έχει στο πρόγραμμα.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin