Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη μέσα στις φυλακές (βίντεο)

Για τη σχέση αλλά και τον αρραβώνα της με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού Βασίλη Δημάκη μίλησε η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου.

Η τραγουδίστρια, σε συνέντευξή της στο «Happy Day», αποκάλυψε μάλιστα πώς γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρ’ όλα αυτά, ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω.

Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά παράλληλα είναι μοναδικό.

Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε όταν της το είπα. Μετά -σε δεύτερο χρόνο- ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη και εκείνη για το θάρρος μου» είπε, μεταξύ άλλων, η Ερασμία Μάνου.

Η ίδια ανέφερε, επίσης, ότι ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία και εξέφρασε την επιθυμία της να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά.

Ποιος είναι ο Βασίλης Δημάκης

  • Γεννήθηκε το 1978.
  • Το 1998 φυλακίζεται για έγκλημα τιμής που είχε να κάνει με την αδελφή του
  • Αργότερα καταδικάζεται σε κάθειρξη 44 ετών για ληστείες, παράνομη οπλοφορία και πλαστογραφία.
  • Αποφασίζει να μορφωθεί και το 2016 και ενώ είναι στις φυλακές Γρεβενών τελειώνει το Λύκειο
  • Το 2018, δίνει εξετάσεις για το πανεπιστήμιο και περνάει δεύτερος από όλα τα εσπερινά λύκεια της χώρας και με βαθμό αριστούχου, στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Προχωρά σε απεργία πείνας διεκδικώντας χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών με βραχιολάκι.
  • Μετά από 31 ημέρες απεργίας πείνας του κρατούμενου, έκανε δεκτό το αίτημα του, το υπουργείο Δικαιοσύνης.
  • Τον έχει στηρίξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin