Μπραντ Πιτ: Τώρα και… γλύπτης – Συμμετέχει με τα έργα του σε έκθεση

Και άλλα ταλέντα πλην της υποκριτικής φαίνεται ότι έχει ο Μπραντ Πιτ αφού έγινε γνωστό ότι ασχολείται με την γλυπτική και όχι μόνο ασχολείται αλλά τα έργα του συμμετέχουν σε έκθεση στη Φιλανδία.
Ο ταλαντούχος ηθοποιός παρουσίασε τα έργα γλυπτικής που δημιούργησε για μια νέα έκθεση στη Φινλανδία με τίτλο «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt», που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε, η οποία περιλαμβάνει επίσης έργα κεραμικής του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού Νικ Κέιβ και του Βρετανού γλύπτη και ζωγράφου Τόμας Χάουζεγκο.

Τι απεικονίζουν τα γλυπτά του Μπραντ Πιτ
Η συλλογή εννέα αντικειμένων του Μπραντ Πιτ περιλαμβάνει μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες, μεταξύ άλλων ένα μπρούτζινο έργο που απεικονίζει τον Χαν Σόλο από την κινηματογραφική σειρά «Star Wars» και ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φιλοτέχνησε πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones», τα οποία, όπως διευκρίνισε, «δημιουργήθηκαν την περίοδο της Covid-19».

Ο Μπραντ Πιτ δεν παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης, στο Μουσείο Τέχνης Sara Hildén, αλλά φωτογραφίες από την έκθεση με τα έργα του ηθοποιού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η καλλιτέχνης /σχεδιάστρια DeBranne Treu. «Είναι ένας αληθινός καλλιτέχνης, που δημιουργεί με έντονο πάθος και ορμή» έγραψε, μεταξύ άλλων, στα σχόλιά της.

Η δήμαρχος του Τάμπερε, Άννα Κάισα Ίκονεν, ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που ο Τόμας Χάουζεγκο αποφάσισε να φέρει την έκθεση We στο Τάμπερε. Είναι επίσης συναρπαστικό να βιώνουμε μια νέα και διαφορετική καλλιτεχνική πλευρά του Νικ Κέιβ και του Μπραντ Πιτ. Η WE μεταφέρει ένα ισχυρό μήνυμα συνεργασίας και την αίσθηση της κοινότητας που ταιριάζει απόλυτα με το Τάμπερε, καθώς η πόλη είναι γνωστή για την ικανότητά της για αλλαγή και λήψη τολμηρών αποφάσεων από κοινού. Το μήνυμα τής από κοινού δημιουργίας και του να βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον είναι πολύ ισχυρό σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς».

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα