Χάρι Πρίγκιπας Ουίλιαμ

Viral βίντεο με τον Χάρι την ώρα του εθνικού ύμνου -Η στιγμή που σνόμπαρε τον βασιλιά Κάρολο

Στο στόχαστρο των οπαδών της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε για άλλη μία φορά ο πρίγκιπας Χάρι, αφού εμφανίστηκε να σταματά να τραγουδά το «God Save the King» στο τέλος της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βιογράφος του Χάρι, Άντζελα Λεβίν, ήταν μεταξύ των πολλών που έκαναν retweet ένα απόσπασμα που φαινομενικά δείχνει τον δούκα του Σάσεξ στην τελετή στο Αββαείο του Γουέστμινστερ με σφιγμένα χείλη, την ώρα που οι υπόλοιποι γύρω του τραγουδούσαν τον ύμνο προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου.

Μια πηγή από το περιβάλλον του Χάρι επέμεινε πως, παρά το γεγονός ότι το βίντεο έχει γίνει πλέον viral, ο δούκας του Σάσεξ, όντως τραγουδούσε τον ύμνο.

Φαίνεται όμως, πως οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας δεν πείστηκαν, κατηγορώντας τον πως σνομπάρει τον νέο βασιλιά, παρά την υπόσχεσή του την περασμένη εβδομάδα να τον τιμήσει.

«Απόλυτη, απόλυτη ασέβεια προς τον πατέρα του, το έθνος, το Στέμμα και τον μονάρχη» έγραψε στο Twitter ο βετεράνος Μάικ Μέρφι με μια σειρά από emojis με θυμωμένα πρόσωπα. «Αφαιρέστε του όλους τους βασιλικούς τίτλους και τη χρηματοδότηση. Πόσο θα τον θέλει τότε το Netflix;» αναρωτήθηκε αναφερόμενος στις συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων των Σάσεξ με τα μέσα ενημέρωσης από τότε που εγκατέλειψαν το Ηνωμένο Βασίλειο και τη βασιλική ζωή.

Άλλοι επέμειναν επίσης πως πρόκειται για σαφή σνομπάρισμα του Χάρι προς τον πατέρα του, τον οποίο έχει κατηγορήσει ότι του έφερε «πόνο και δυστυχία» – γεγονός που συνέβαλε καθοριστικά στην απόφασή του να φύγει στην Καλιφόρνια με την σύζυγό του.

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin