Οι μπηχτές του Μουτσινά στην Τσιμτσιλή -«Είναι προσβολή» απάντησε η παρουσιάστρια (βίντεο)

Έναν ιδιαίτερο διάλογο είχε στον αέρα της εκπομπής του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Νίκος Μουτσινάς.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βγήκε τηλεφωνικά στο «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να τη ρωτήσει για την κόντρα της με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία έλυσαν στον αέρα την ώρα που έκανε πρεμιέρα η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ.

«Να σε ρωτήσω… Τα βρήκατε με την Κατερίνα; Γιατί σας έχω πολύ στο μυαλό μου», είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Γλυκέ μου… Δεν τα είχαμε χάσει ποτέ, απλά είναι που καμιά φορά μπορεί να πεις κάτι που σκέφτεσαι και ο άλλος να στεναχωρηθεί με τον τρόπο που το είπες, αλλά είμαστε ενήλικες, τηλέφωνα έχουμε, τα συζητάμε και τα εκτονώνουμε. Γενικώς, θεωρώ ότι στο ξεκίνημα μιας σεζόν δεν έχει να χωρίσει κανείς τίποτα με κανέναν, οπότε ό,τι παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί τη λύσαμε. Δεν το τραβήξαμε. Εκεί που πήγε να τραβηχτεί το λύσαμε» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή, και τότε ήρθε η ατάκα του Νίκου Μουτσινά.

«Δέκα παρά τέταρτο που έβγαινε η Φαίη. Ωραία το λύσατε, ήταν ωραίο και το timing» παρατήρησε ο Νίκος Μουτσινάς, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Είσαι πολύ πονηρός. Άκουσέ με, είναι αυτό που λένε ”έχεις πονηρό μυαλό και τα σκέφτεσαι έτσι”. Για μένα, το να θεωρεί κάποιος ότι μια τέτοια ιστορία είναι στημένη, είναι μεγάλη προσβολή και νομίζω ότι δεν ταιριάζει σε κανέναν από εμάς», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και σοβάρεψε λίγο το κλίμα στον αέρα της εκπομπής.

Σχετικά άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin