Πρίγκιπας Χάρι: Νέα «αναστάτωση» ετοιμάζει στο Παλάτι – Το βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει αφήνει αιχμές για δολοφονία της Νταϊάνα

Ετοιμάζεται να σκάσει τη «βόμβα» o Πρίγκιπας Χάρι καθώς στο βιβλίο του που θα κυκλοφορήσει σύντομα αφήνει αιχμές για δολοφονία της Νταϊάνα…

Ο Χάρι στο βιβλίο αυτό αποκαλύπτει τη σχέση του με τον αδερφό του Ουίλιαμ και τον πατέρα του και βασιλιά πλέον Κάρολο και αφήνει αιχμές για δολοφονία της μητέρας του, Νταϊάνα.
Την αποκάλυψη αυτή που αν ισχύει θα ταράξει σίγουρα εκ νέου το Μπάκινγκχαμ, έκανε ο Γιώργος Σατσίδης στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day.

Ο δημοσιογράφος των διασήμων αποκάλυψε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι έχει γράψει ένα βιβλίο, στο οποίο θα θέσει πολλά θέματα, όπως τη σχέση του με τον αδερφό του Ουίλιαμ, τη σχέση του με τον Κάρολο, αλλά και τον θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα για τον οποίο αφήνει αιχμές ότι πρόκειται για δολοφονία.

Συγκεκριμένα είπε: «Έχει γράψει ένα βιβλίο, το οποίο μάλλον θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου, αυτός ήταν ο λόγος που του αφαίρεσαν τα αρχικά της Ελισάβετ από την στολή και υπέστη όλον αυτόν τον εξευτελισμό μαζί με τη Μέγκαν. Το Παλάτι έχει ενοχληθεί πάρα πολύ. Αποκαλύπτει όλη τη σχέση του με τον Ουίλιαμ και τον Κάρολο και αφήνει αιχμές για δολοφονία της Νταϊάνα. Σύμφωνα με φήμες, ναι μεν το έγραψε ο Χάρι, αλλά το έχει γράψει η Μέγκαν».

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα