Ζεράρ Πικέ: Ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι με τη νέα του σύντροφο – Φιλιά σε κοινή θέα

Ο Ζεράρ Πικέ εκμεταλλεύτηκε το επαγγελματικό διάλειμμα που έχει λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων στο Nations League και έκανε μια ρομαντική απόδραση με τη νέα του σύντροφο την 23χρονη Κλάρα Κία Μαρτί, στο Παρίσι.

Ο χωρισμός της Σακίρα με τον Πικέ απασχόλησε και εξακολουθέι τα διεθνή Μέσα. Μάλιστα μόλις χθες η Σακίρα «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της και μίλησε για τον χωρισμό της λέγοντας ότι η ζωή της ήταν «αρκετά δύσκολη» όσο κατέρρεε η σχέση της και ότι της είναι επίσης δύσκολο να μιλήσει για αυτό.

Τρεις μήνες αφότου η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη. Η Σακίρα μίλησε στο περιοδικό Elle για τον χωρισμό της από το σύζυγό της Ζεράρ Πικέ και αποκάλυψε ότι ήταν «απίστευτα δύσκολο».

Ωστόσο την ίδια στιγμή, ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται ότι προσπαθεί να περάσει όμορφες στιγμές με τη, 23χρονη νέα του σύντροφο. Μάλιστα, ο Πικέ “πετάχτηκε” στο Παρίσι με την Κλάρα Κία Μαρτί, για να περάσουν όμορφες και ρομαντικές στιγμές τις οποίες δεν έκρυψαν. Το ζευγάρι έγινε αντιληπτό και απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ και φιλιά σε κοινή θέα!

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin