Γιώργος Φούντας και Τζένη Ρουσσέα στην ταινία «Πυρετός στην άσφαλτο»/Φωτογραφία: finosfilm.gr

Η αποκάλυψη γνωστής ηθοποιού: «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος»

Μια σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Μαρία Σόκαλη.

Η ηθοποιός μίλησε για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη και άλλες σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, όπως την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Τζένη Καρέζη. Ανάμεσα σε άλλα αποκάλυψε τη σχέση που είχε με τον Γιώργο Φούντα.

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη. «Τη Μάρθα Καραγιάννη τη γνώριζα πολύ καλά. Δεν ήξερα την επιθυμία της για αποτέφρωση και δεν μου άρεσε καθόλου, τη λυπήθηκα. Λέω γιατί το κάνει αυτό; Νομίζω ότι δεν έκανε καλά».

«Καλή ήταν η σχέση μου με τη Τζένη Καρέζη, αλλά ήταν λίγο σνομπ. Με σνομπάριζε αρκετά στην αρχή. Δεν μου μιλούσε, της έλεγα “καλημέρα κυρία Τζένη” και γύριζε το κεφάλι της από την άλλη. Αλλά σιγά σιγά με αγάπησε. Και η Αλίκη Βουγιουκλάκη με αγαπούσε. Η Αλίκη δεν ζήλευε, τι λόγους είχε να ζηλέψει, ήταν είδωλο. Και οι δύο ήταν ιδιόρρυθμες. Η Αλίκη ήταν πιο απλή, πιο γλυκιά, πιο προσιτή. Η Τζένη ήταν λίγο …κρατημένη πάντα», αποκάλυψε η Μαρία Σόκαλη.

Επιπλέον, η Μαρία Σόκαλη αποκάλυψε ότι υπήρξε σε σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος. «Είχα κάνει σχέση με τον Γιώργο Φούντα ενώ ήταν παντρεμένος. Είχαμε πάει τουρνέ και στην τουρνέ ξεχνάς γάμους και συζύγους», ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε αν υπήρξε σε σχέση με συνάδελφό της.

Τέλος, η ηθοποιός Μαρία Σόκαλη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιώργο Παπανδρέου. «Ήταν εξαιρετική με αγαπούσε πολύ, τον αγαπούσα πολύ. Χωρίσαμε γιατί ήταν απρόβλεπτος. Με ζήλευε παθολογικά και χωρίς λόγο. Ζήλευε τα φαντάσματα.»

Διαβάστε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin