Τα τρία πιο ανταγωνιστικά ζώδια

Ο ανταγωνισμός, όταν είναι υγιής είναι δημιουργικός! Υπάρχουν όμως τρία ζώδια που είναι άκρως ανταγωνιστικά και δημιουργούν προβλήματα στους γύρω τους. Ο Λέων, ο Σκορπιός και ο Αιγόκερως θέλουν πάντα να πετυχαίνουν και υπερβούν τα όρια για να τα καταφέρουν.

Λέων

Ο Λέων ως βασιλιάς του ζωδιακού, το μόνο που ξέρει είναι να τον υπακούν και να θέτει στόχους, που πάντα πετυχαίνει. Στην προσπάθεια αυτή γίνεται πολύ ανταγωνιστικός και δεν υπολογίζει τίποτα. Προσβάλει, λέει ψέμματα και χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους νίκης, αρκεί να κερδίσει. Θα πολεμήσει μέχρι τέλους μέχρι να τα καταφέρει.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο ψυχαναγκαστικό ζώδιο και δεν ξέρει να χάνει, τρελαίνεται με την πραγματική έννοια της λέξης. Στην προσπάθεια του να μην χάσει θα γίνει πολύ ανταγωνιστικός και θα δείξει τον κακό του εαυτό. Θέλει μόνο να ακούει το πόσο καλά τα κατάφερε. Θα ανταγωνιστεί τον οποιοδήποτε, μέχρι και τη μάνα του, αρκεί να τα καταφέρει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως απλά γεννήθηκε ανταγωνιστικός. Δεν καταλαβαίνει τον όγκο της έννοιας ανταγωνισμός, για αυτόν είναι μια απλή λέξη. Θα δουλέψει πάρα πολλές ώρες για να καταφέρει αυτό που θέλει. Όταν το πλάνο του στόχου του περιλαμβάνει αθέμιτους τρόπους κατάκτησης, είναι ένα απλό πλάνο, δεν θα λογαριάσει τίποτα, απλά και μόνο πρέπει να τα καταφέρει.

Photo cover:pixabay.com/Steve Bidmead 

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin