Αμήχανη στιγμή για τον Τζο Μπάιντεν: Φαίνεται σε σύγχυση πριν κατέβει από σκηνή, ρωτά πώς να φύγει (βίντεο)

Viral έγινε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με τον Τζο Μπάιντεν, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης, είχε άλλη μια αμήχανη στιγμή μετά την ομιλία του στη Διάσκεψη του Παγκόσμιου Ταμείου κατά του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται από το παρακάτω στιγμιότυπο, ο 79χρονος Αμερικανός πρόεδρος, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του, φάνηκε να χάθηκε στην προσπάθειά του να κατέβει από τη σκηνή. Κοντοστάθηκε για μια στιγμή, κοίταξε γύρω του σαν να βρίσκεται σε σύγχυση, και στη συνέχεια, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ρώτησε κόσμο που βρισκόταν κάτω πώς θα βγει από τη σκηνή.

Ξαφνικά ένας άνδρας ακούγεται από το μικρόφωνο να λέει: «Ε, κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ». Αυτό προκάλεσε περαιτέρω σύγχυση από την πλευρά του προέδρου, που σιγά-σιγά έφυγε από τη σκηνή, σταματώντας κάθε λίγα βήματα για να κοιτάξει πίσω στον ομιλητή.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο 60 Minutes, ο Μπάιντεν απέρριψε τις υπόνοιες ότι ήταν πολύ μεγάλος ή ανίκανος για να είναι υποψήφιος ξανά το 2024 – και είπε «να με προσέχεις».
Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν καταγράφηκαν κι άλλες αμήχανες στιγμές του Τζο Μπάιντεν στην κάμερα, συμπεριλαμβανομένων δύο διαφορετικών περιπτώσεων όπου έβγαλε το χέρι του για να κάνει χειραψία με ένα αόρατο άτομο.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin