Κηδεία Μάρθας Καραγιάννη: Γιατί εκνευρίστηκε on air o Λιάγκας και διέκοψε τη σύνδεση (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής, όταν πραγματοποίησαν ζωντανή σύνδεση για τις δηλώσεις της Ζωζώς Σαπουντζάκη και του Μάκη Δελαπόρτα από την κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το πρωινό» δυσανασχέτησε με ρεπόρτερ του Star. «Είμαστε ζωντανά συνάδελφοι. Καλό μεσημέρι Ζήνα κυρίες και κύριοι, βρισκόμαστε με την Ζωζώ Σαπουντζάκη…», ακούστηκε να λέει αρχικά η δημοσιογράφος, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει από το στούντιο: «Καταλαβαίνουμε ότι είναι όλες οι εκπομπές εκεί τώρα…».

«Είχαμε και ένα αποκλειστικό ντοκουμέντο στην εκπομπή από την γιορτή της που τραγουδήσατε, χορέψατε…», συνέχισε η Κατερίνα Σουλιώτη, ενώ η Ζωζώ Σαπουντζάκη συνέχιζε τις δηλώσεις σε όλα τα μικρόφωνα των καναλιών.

Λίγα λεπτά αργότερα, την ώρα που έκανε δηλώσεις ο Μάκης Δελαπόρτας, η Κατερίνα Σουλιώτη έκανε την εξής αναφορά: «Τα τελευταία χρόνια είχε αποστασιοποιηθεί, είχε απομακρυνθεί (η Μάρθα Καραγιάννη). Μια φορά είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή μας και στην κ. Κουτσελίνη».

Σε εκείνο το σημείο, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε την σύνδεση και σχολίασε: «Επιτρέψτε μου να πω κάτι με πολύ μεγάλη αγάπη, ως άνθρωπος που κάνω τηλεόραση κοντά στα 30 χρόνια. Σε τέτοιες στιγμές -και το λέω με αγάπη, δεν είναι μομφή σε κανέναν- όταν σεβόμαστε όλοι τη μνήμη ενός ανθρώπου, που έχει χαθεί, που όλοι έχουμε κάνει συνεντεύξεις, δεν κοιτάμε ποιος έχει κάνει τη μεγαλύτερη δημοσιογραφική επιτυχία και σε ποια εκπομπή μίλησε τελευταία και σε ποια εκπομπή μίλησε πρώτη. Είναι κοινές δηλώσεις και δεν πρέπει να λέμε η μία εκπομπή, η άλλη… Είναι πολύ μικρό να λέμε στην εκπομπή του Λιάγκα, στην εκπομπή της… Δεν είναι ωραίο. Μην το λέτε. Δεν είναι ποιος θα κάνει αύριο 1% παραπάνω. Βλέπετε, όλοι στο ίδιο ζουμί βράζουμε, μέχρι στιγμής ο κόσμος δεν βλέπει κανέναν. Εδώ σεβόμαστε έναν άνθρωπο, δεν κάνουμε ποιος έχει τη μεγαλύτερη τηλεθέαση. Τιμούμε τη μνήμη ενός ανθρώπου. Με αγάπη το λέω, αλλά δεν έγινε μία φορά. Και δεν είναι μομφή προς κανέναν, τους εκτιμώ όλους βαθύτατα και το έχω αποδείξει 30 χρόνια που κάνω τηλεόραση. Συγγνώμη, αλλά…».

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα