Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Τα επικριτικά σχόλια θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα….

Η σημερινή ημέρα δεν θα είναι από τις πιο εύκολες για τους περισσότερους από εμάς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Άρη από τους Διδύμους, είναι πιθανό να μας παρασύρει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και να μας κάνει ιδιαίτερα επικριτικούς απέναντι στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: είναι πιθανό να νιώσετε πολύ άγχος με αποτέλεσμα να μιλήσετε με έντονο τρόπο στους συναδέλφους σας.

Ταύροι: θα είναι ιδιαίτερα πιεστικοί απέναντι στους αγαπημένους τους με αποτέλεσμα να εισπράξουν την δυσαρέσκεια τους.

Δίδυμοι: θα ανέβουν ιδιαίτερα οι τόνοι κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με τα μέλη της οικογένεια τους, και πιθανόν να πούνε πράγματα που δεν πρέπει.

Καρκίνοι: θα ξεσπάσουν τα νεύρα και το άγχος τους στα φιλικά τους πρόσωπα ή στα άτομα που νιώθουν οικειότητα και αυτό στο τέλος μπορεί να τους φέρει σε δύσκολη θέση.

Λέοντες: την συμπεριφορά τους απέναντι στους φίλους τους θα πρέπει να προσέξουν σήμερα, εάν δεν θέλουν να εκτεθούν.

Παρθένοι: ιδιαίτερα επικριτικοί με τους συνεργάτες σας θα είστε σήμερα, και αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στην δουλειά σας.

Ζυγοί: κρυφές συναντήσεις θα έχετε σήμερα για την δουλειά σας και αυτό θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο το άγχος σας για το μέλλον.

Σκορπιοί: νευρικά ξεσπάσματα εξαιτίας των ανασφαλειών από το παρελθόν που σας πυροδοτεί ο σύντροφο σας, θα έχετε σήμερα με αποτέλεσμα να πείτε πράγματα που δεν πρέπει.

Τοξότες: πολλές υποχρεώσεις έχετε σήμερα εσείς οι Τοξότες και αυτό θα είναι η αφορμή για αρκετούς καυγάδες με τους συναδέλφους και τον σύντροφο σας.

Αιγόκεροι: τάσεις φυγής από την ρουτίνα της καθημερινότητας θα έχετε σήμερα και με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε.

Υδροχόοι: η επιθυμία σας να βάλετε τα σχέδια σας σε τροχιά υλοποίησης είναι πιθανόν να σας παρασύρει σε βιαστικές κινήσεις.

Ιχθύς: τα επικριτικά σας σχόλια θα πρέπει να προσέχετε σήμερα εάν δεν θέλετε να πληγώσετε τον σύντροφο σας.

Photo cover:pixabay.com/Beto_MdP/seagulls

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα