Πριγκίπισσα Νταϊάνα

Πρώην σωματοφύλακας της Νταϊάνα αποκαλύπτει ότι είχε σχεδιάσει να μετακομίσει στις ΗΠΑ χωρίς τους γιους της

Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακά της, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε σχεδιάσει να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες χωρίς τους γιούς της πρίγκιπες Χάρι και Γουίλιαμ.
Στο Protecting Diana: A Bodyguard’s Story, ο πρώην σωματοφύλακας Lee Sansum αφηγείται ότι η Diana ήθελε να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ξεφύγει από τους παπαράτσι, χωρίς τα παιδιά της.

Σχεδόν 25 χρόνια μετά τον θάνατό της, ένα νέο βιβλίο αφιερωμένο στην πριγκίπισσα Νταϊάνα κάνει εκρηκτικές αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον Lee Sansum , τον πρώην σωματοφύλακά της, η Diana είχε σχεδιάσει να μετακομίσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, χωρίς τα παιδιά της. Η Daily Mail αναφέρει ότι ένα απόσπασμα από το βιβλίο με τίτλο Protecting Diana: A Bodyguard’s Story είναι αφιερωμένο στο καλοκαίρι του 1997, στο οποίο η Diana Spencer έχασε τη ζωή της.

Τον Ιούλιο, οι πρίγκιπες Χάρι και Ουίλιαμ βρίσκονται στο Σεν Τροπέ με τη μητέρα τους και τον σύντροφό της, Ντόντι Αλ Φαγιέντ . Σύμφωνα με τον πρώην σωματοφύλακα, η Νταϊάνα επρόκειτο να πάρει μια ριζοσπαστική απόφαση: να ανακοινώσει στον Τύπο την επικείμενη αναχώρησή της για τις Ηνωμένες Πολιτείες. «Μου είπε: «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα μέσα εκεί μου επιτίθενται, ό,τι κι αν κάνω. […] Θέλω να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ζήσω εκεί για να μπορέσω να “δραπετεύσω” από αυτή την κατάσταση. Τουλάχιστον στην Αμερική με αγαπούν και θα με αφήσουν ήσυχη», θυμάται ο Lee Sansum. Σύμφωνα με την Daily Mail, στη συνέχεια θα ρωτούσε την Νταϊάνα αν οι γιοι της θα έρθουν μαζί της, «στο οποίο της εξήγησε ότι δεν θα της επιτρεπόταν ποτέ να τους αφαιρέσει από τα βασιλικά τους καθήκοντα»: «Μάλλον θα μπορούσα να τους δω μόνο στις σχολικές διακοπές», απάντησε η Νταϊάνα στον σωματοφύλακά της.

«Θα μπορούσατε να πείτε ότι η Νταϊάνα ήταν μια υπέροχη μητέρα, που αγαπούσε και φρόντιζε τα δύο της αγόρια, αλλά […] έπρεπε να τα αφήσει και τα δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο για να ξεφύγει από τον Τύπο, που την καταδίωκε αμείλικτα κάθε μέρα της ζωής της. , πιστεύει ο Λι Σανσούμ. […] Ήθελε επίσης να τους “ελευθερώσει” από όλη την προσοχή που είχαν και εκείνοι από τον Τύπο όταν ήταν μαζί τους. »

Η Νταϊάνα, ωστόσο δεν έκανε πότε αυτή την ανακοίνωση στον Τύπο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, αυτές οι αποκαλύψεις τροφοδοτούν όλες τις εικασίες για το πώς θα μπορούσε να ήταν η ζωή της αν είχε περάσει στον Ατλαντικό πριν από το ατύχημα που της κόστισε τη ζωή στις 31 Αυγούστου 1997. Ο αναπόφευκτος παραλληλισμός με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι είναι το μυαλό όλων: ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ επέλεξαν επίσης να φύγουν για να ζήσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να γλιτώσουν από την παρενόχληση των παπαράτσι.

Το Protecting Diana: A Bodyguard’s Story κυκλοφόρησε στο τέλος Αυγούστου από την Diversion Books.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα