βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η πρώτη φωτό που δημοσίευσε το Παλάτι από τον τάφο της -Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο

Την πρώτη φωτογραφία από τον τάφο της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσίευσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέσα από την επίσημη σελίδα στο Instagram.

Η τελευταία κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Ουίνδσορ, η οποία θα ανοίξει ξανά για το κοινό για να αποτίσει φόρο τιμής την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου αγοράζοντας ένα εισιτήριο περιήγησης στο κάστρο το οποίο κοστίζει 28,5 λίρες τα Σάββατα και 26,5 τις υπόλοιπες ημέρες.

Το όνομα της Ελισάβετ εμφανίζεται απλώς εγγεγραμμένο στη βελγική μαύρη πέτρινη πλάκα, με χρυσά γράμματα, μαζί με τη βασιλομήτωρ, τον πρώην βασιλιά Γεώργιο ΣΤ’ και τον δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 99 ετών πριν από έναν περίπου χρόνο.

Ανάμεσα στα δύο ζευγάρια υπάρχει ένα μονό μεταλλικό αστέρι Garter, το διακριτικό του Τάγματος του Garter, του παλαιότερου και ευγενέστερου τάγματος ιπποτισμού της χώρας. Στο παρεκκλήσι βρίσκεται επίσης η αδερφή της Βασίλισσας, η πριγκίπισσα Μάργκαρετ, η οποία πέθανε ένα μήνα πριν από τη μητέρα της βασίλισσας σε ηλικία 71 ετών το 2002.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin