Ρόμπιν Ράιτ: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 4 χρόνια γάμου – Το τρίτο διαζύγιο για την ηθοποιό

Η Ρόμπιν Ράιτ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά από 4 χρόνια γάμου και πρόκειται για το τρίτο κατά σειρά διαζύγιο της ηθοποιού.
Η πρώην σταρ του «House of Cards» υπέβαλε αίτηση διαζυγίου πριν λίγες μέρες για τη λήξη του γάμου της με τον σύζυγό της Clément Giraudet, μετά από 4 χρόνια γάμου.

Στα δικαστικά έγγραφα, που επικαλείται το TMZ, η Ρόμπιν αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού την 31η Ιουλίου και αιτία είναι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι «ασυμβίβαστες διαφορές».

Η Ρόμπιν Ράιτ και ο σύζυγός της, στέλεχος του Saint Laurent, δεν είχαν παιδιά. Στα ίδια έγγραφα γίνεται αφορά και στα περιουσιακά στοιχεία.

«Σύμφωνα με μεταγαμιαία συμφωνία των μερών, όλα τα περιουσιακά στοιχεία αποτελούν ξεχωριστή ιδιοκτησία του/της.» Στα ίδια έγγραφα αποκλείεται η χορήγηση διατροφής σε οποιοδήποτε από τα δύο μέρη.

Το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του, το 2017 και τον Αύγουστο του 2018 παντρεύτηκε κρυφά στη Γαλλία.

Για την ηθοποιό αυτό είναι το τρίτο διαζύγιο. Το 1986 είχε παντρευτεί τον πρώτο της σύζυγο, τον αείμνηστο Ντέιν Γουίδερσπουν, με τον οποίο είχε γνωριστεί στα γυρίσματα της σαπουνόπερας του NBC «Santa Barbara». Χώρισαν δύο χρόνια αργότερα, το 1988.

Έναν χρόνο μετά γνώρισε τον Σον Πεν και άρχισαν τη μακροχρόνια σχέση τους μόλις αυτός χώρισε από τη Μαντόνα. Ράιτ και Πεν παντρεύτηκαν το το 1996 και απέκτησαν δύο παιδιά, την Ντίλαν Φράνσις και τον Χόπερ Τζακ. Το ζευγάρι, το 2000, χώρισε μετά από 14 χρόνια γάμου.

Πληροφορίες: TMZ

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα