Δήμητρα Αλεξανδράκη

Χαμός στον αέρα του Mega: Μετέδωσαν ότι η Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη στο τηλέφωνο (βίντεο)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί της Κυριακής για να διαψεύσει την είδηση που μετέδιδαν πώς έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, ζητώντας να αλλάξει ο τίτλος.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή μεταδόθηκε πληροφορία ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως στη συνέχεια γράφτηκε στον τίτλο, στο κάτω μέρος της οθόνης ότι υπάρχει πληροφορία ότι το γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι «δεν θέλω άλλο τη ζωή μου». Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί «πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος» (!) και στη συνέχεια «τη μετέφεραν στο νοσοκομείο».

Προτού ο δημοσιογράφος ολοκληρώσει, βγήκε στη γραμμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η πρώτη της φράση ήταν «αλλάξτε άμεσα στον τίτλο, έχω μια οικογένεια από πίσω μου». Εμφανώς οργισμένη τόνισε έχει πάθει σοκ και πως «έτσι και ζούσε η γιαγιά μου και το έβλεπε αυτό θα έμενε στον τόπο». Η Σίσσυ Χρηστίδου και το επιτελείο της εκπομπής προσπαθούσε, ατυχώς, να το… «σώσει», συγχαίροντας (!) τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που διέψευσε την πληροφορία καθώς, όπως είπαν, θα δημιουργούσε… σύγχυση.

«Άρα είναι όλα καλά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά» ρώτησε, εμφανώς αμήχανη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει «μα δεν με ακούτε; Δεν έχει συμβεί τίποτα!». Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο επίμαχος τίτλος αποσύρθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκλεισε το τηλέφωνο, ευχαριστώντας την εκπομπή για το «υπέροχο» πρωινό που τής χάρισε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin