Κλόε Καρντάσιαν: Ήρθε πολύ κοντά με τον Μικέλε Μορόνο στο Μιλάνο και οι φήμες οργιάζουν

O ηθοποιός και μοντέλο Μικέλε Μορόνε και η επιχειρηματίας και reality star Κλόε Καρντάσιαν… ήρθαν πολύ κοντά στο Μιλάνο, τόσο που ήταν αρκετό ώστε να πυροδοτήσουν έντονες φήμες για νέα σχέση μεταξύ τους

Οι φήμες για νέα σχέση της Κλόε Καρντάσιαν με τον 32χρονο Ιταλό Μικέλε Μορόνο δίνουν κι παίρνουν…
και όλα αυτά λίγες μέρες μετά την απόκτηση του γιου της με τον πρώην της Τρίσταν Τόμσον.

Στο ενδεχόμενο μάλιστα αυτό, οι θαυμαστές της τηλεπερσόνας έχουν ενθουσιαστεί. Τις φήμες πυροδότησαν κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου το περασμένο Σαββατοκύριακο και όπως φαίνεται σε αυτές οι δύο τους ήρθαν πολύ κοντά.

Η διάσημη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον πρωταγωνιστή του «365 Days» του Netflix, ο οποίο δεν σταμάτησε να την κοιτάζει και οι θαυμαστές τους μετά από τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας… τους παρακαλάνε να βγουν ραντεβού!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους κάθισαν στην πρώτη σειρά για την επίδειξη μόδας της Κιμ Καρντάσιαν, «Ciao, Kim» με τους Dolce & Gabbana. Στη φωτογραφία, ο Μορόνε τυλίγει το χέρι του γύρω από τη μέση της Κλόε Καρντάσιαν, κλείνοντας τα μάτια του και τραβώντας το σώμα της κοντά στο δικό του.

Αν και δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες ότι έχει ξεκινήσει κάποιο νέο ειδύλλιο, αυτό δεν εμπόδισε τους θαυμαστές να θεωρήσουν ότι Καρντάσιαν και Μορόνε θα ήταν ένα υπέροχο ζευγάρι με τα σχόλια στα social media να μην σταματούν για το «πόσο καλά θα ήταν μαζί» ενώ δεν έλειψαν και όσοι αναφέρθηκαν στον πρώην της Τρίσταν Τόμσον, ο οποίος την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin