Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Η διαφορά σήμερα κρύβεται στις λεπτομέρειες….

Την παρατηρητικότητα μας θα εξασκήσουμε σήμερα. Αφού η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα μας βοηθήσει να εστιάσουμε την προσοχή μας στις λεπτομέρειες, και να αντιληφθούμε όχι μόνο αυτά που μας λένε, αλλά και αυτά που προσπαθούν να μας κρύψουν οι φίλοι και οι συνεργάτες μας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι:

Κριοί: θα χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες που έχουν έρθει εδώ και καιρό στα χέρια τους για να προστατεύσουν τον εαυτό τους και την δουλειά τους.

Ταύροι: θα επανεξετάσουν τις λεπτομέρειες ενός νέα επαγγελματικού εγχειρήματος πριν το βάλλουν σε πρακτική εφαρμογή.

Δίδυμοι: θα καταφέρουν να βρουν λύση σε μια οικονομική υπόθεση της οικογένειας τους, που τους απασχολεί εδώ και καιρό.

Καρκίνοι: θα καταφέρουν να πείσουν τους συνεργάτες τους, με λογικά επιχειρήματα.

Λέοντες: μια σημαντική επαγγελματική προσφορά θα έχετε σήμερα, ωστόσο, μην βιαστείτε να απαντήσετε.

Παρθένοι: ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε σήμερα, αφού θα καταφέρετε να πείσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει για τα συναισθήματα σας.

Ζυγοί: σημαντικές συζητήσεις θα έχετε σήμερα, οι οποίες θα πρέπει να μείνουν κρυφές, άλλωστε οι πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια σας δεν ήρθε η ώρα να χρησιμοποιηθούν.

Σκορπιοί: ευχάριστες συζητήσεις με φίλους θα έχετε σήμερα, ωστόσο, καλό θα ήτανε να αποφύγετε να ανοίξετε τα χαρτιά σας.

Τοξότες: οι ικανότητες και οι αποτελεσματικές λύσεις που θα δώσετε σήμερα στην δουλειά σας, θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε.

Αιγόκεροι: σημαντικά νέα θα έχετε σήμερα, τα οποία εάν τα χρησιμοποιήσετε σωστά, θα σας φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

Υδροχόοι: το άγχος σας θα πρέπει να διαχειριστείτε σήμερα, γιατί πολύ σύντομα θα βρείτε λύση σε μια οικονομική υπόθεση που σας απασχολεί.

Ιχθύς: οι συζητήσεις που θα έχετε  σήμερα με ένα φιλικό σας πρόσωπο, μπορεί σύντομα να καταλήξουν σε συνεργασία.

Photo cover:pixabay.com/gdmoonkiller/moon

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin