Γιώργος Λιάγκας: Οι σπόντες για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού (βίντεο)

Ατάκες όλο νόημα ξεστόμισε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή «Πρωινό», μια ημέρα μετά το τέλος της συνεργασίας με την Δούκισσα Νομικού.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λιανού, με τις οποίες τόνισε ότι «στα stories είμαι δυνατός μπαμπάς, στα stories η ζωή είναι υπέροχη», ο Γιώργος Λιάγκας άδραξε την ευκαιρία να στείλει τα δικά του μηνύματα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους αποδέκτες.

«Ο Γιώργος Λιανός μας ανοίγει μια ωραία συζήτηση. Δεν κάνουμε όλοι για όλα», είπε αρχικά ο βασικός παρουσιαστής της εκπομπής του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε: «Έρχεται ένας σε μία εκπομπή, δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι θα ταιριάξει με τη χημεία της εκπομπής, ότι κάνει γι’ αυτό. Ούτε είναι κακό να μην πετύχει κάπου. Προχωράς παρακάτω και πετυχαίνεις κάπου αλλού. Δίνεται η ευκαιρία στον Γιώργο Λιανό με το Survivor και αποδεικνύει και όλη η Ελλάδα λέει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές -που είναι».

Συνεχίζοντας, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε όλο νόημα: «Αφήστε τα λουλούδια να ανθίσουν στο πραγματικά περιβάλλον που τους ταιριάζει. Αυτό είναι το μήνυμα».

Διαβάστε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα