Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας – Σε τι εστιάζουμε

Για την επιτυχία των στόχων μας θα δουλέψουμε σήμερα….

Η σημερινή ημέρα μπορεί να πιέσει κάποιους συναισθηματικά εξαιτίας των δύσκολων όψεων που θα σχηματίσει η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, με τον ανάδρομο Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου και τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα ανεβάσει τους τόνους στην δουλειά μας, ενώ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και στην σχέση μας με τον σύντροφο μας.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας οι :

Κριοί: σημαντικές αποφάσεις θα πάρετε για τις σχέσεις σας, ενώ μετά από αρκετά εμπόδια θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό σας θέμα.

Ταύροι: αρκετά πιεσμένοι θα νιώσετε σήμερα, με αποτέλεσμα να μιλήσετε απότομα στους συναδέλφους σας.

Δίδυμοι: κάτω από πίεση χρόνου θα δουλέψετε σήμερα και αυτό σας αγχώνει.

Καρκίνοι: μια οικονομική υπόθεση πρέπει να τακτοποιήσετε σήμερα, και αυτό μεγεθύνει τον εκνευρισμό σας.

Λέοντες: στο μάτι του κυκλώνα νιώθετε ότι θα βρεθείτε σήμερα, προσέξτε τα λόγια σας εάν δεν θέλετε η κατάσταση να φτάσει στα άκρα.

Παρθένοι: πολλές υποχρεώσεις έχετε σήμερα και ο χρόνος δεν σας φτάνει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε εριστικοί ή επικριτικοί με τους συναδέλφους σας.

Ζυγοί: τα έξοδα σας θα πρέπει να προσέχετε σήμερα, εάν δεν θέλετε να τιναχτεί στον αέρα ο προϋπολογισμός του μήνα.

Σκορπιοί: σκληρή και επικριτικοί με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας θα είστε σήμερα, να θυμάστε ότι η στάση σας αυτή δεν θα σας ωφελήσει.

Τοξότες:  πολύ άγχος έχετε σήμερα, και αυτό είναι πιθανό να σας παρασύρει σε φωνές και νευρικά ξεσπάσματα στην δουλειά σας.

Αιγόκεροι:  μια είδηση από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα σας αναστατώσει, ωστόσο, καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

Υδροχόοι: πιεστική και με πολλές ανατροπές θα είναι η σημερινή ημέρα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάσει αρνητικά την διάθεση σας.

Ιχθύς: αγώνα δρόμου για να κλείσετε μια οικογενειακή σας υπόθεση θα κάνετε σήμερα, ψυχραιμία!!!

Photo cover:pixabay.com/Nowaja/birds

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin