Πώς να πλησιάσεις και να κερδίσεις ένα Ζυγό

Ο άντρας Ζυγός δημιουργεί ένα πολύ θελκτικό περιβάλλον στις γυναίκες, επειδή είναι καλοζωισμένος, γλυκός, με ένα πέπλο μυστηρίου. Μπορεί να αποπλανήσει εύκολα μια γυναίκα, ενώ πάντα θα ψάχνει την τέλεια γυναίκα. Ένα θετικό του χαρακτήρα του είναι ότι μπορεί να κερδίσει τους πάντες. Μπορεί να σαγηνεύει με ένα βλέμμα ή μία κίνηση. Αν ακούσει ωραία λόγια είναι ευάλωτος και μπορεί εύκολα να πέσει στην παγίδα μίας γυναίκας που θέλει να τον κατακτήσει.

Το χαμόγελο και η καλή διάθεση παίζει σημαντικό ρόλο για να τον κατακτήσεις.

Πολλές φορές ένας Ζυγός νομίζει ότι αυτός φλερτάρει, ενώ στην πραγματικότητα τον έχουν στο στόχο και δεν το έχει καταλάβει. Πρέπει να του μιλάς με ευγένεια και κολακεία και όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Ο Ζυγός θέλει να νιώθει ότι είναι ο πρίγκηπας του παραμυθιού. Θέλει να ακούει πόσο όμορφος και έξυπνος είναι και να θαυμάζεις τα θέλω και τα πιστεύω του.

Ο Ζυγός έχει ένα δικό του σκεπτικό και αν ερωτευτεί θα σχεδιάσει ταξίδια, όμορφες και ρομαντικές βραδιές. Του αρέσει η ποιότητα και θέλει να πηγαίνει στο θέατρο, στην όπερα και σε συναυλίες με νόημα. Του αρέσουν οι περίεργες κουζίνες και θέλει να εκφράζει ελεύθερα την άποψη του για τα πάντα.

Στο σεξ έχει kinky γούστα και η φαντασία του οργιάζει. Θα δοκιμάσει οτιδήποτε του εξιτάρει την φαντασία του.

Του αρέσει η επικοινωνία μέσα από τα social media καθώς και το σεξ μέσα από αυτά.

Photo cover:pixabay.com/Darkmoon_Art/star

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin