Τα δύο πιο οργανωμένα ζώδια

Υπάρχουν δύο ζώδια που είναι εκνευριστικά οργανωμένοι. Θα τα δείτε όλα στρατιωτικά τακτοποιημένα και απαγορεύεται να ακουμπήσετε το οτιδήποτε. Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως οργανώνουν τα πάντα στο σπίτι, στη δουλειά, στις προσωπικές σχέσεις με πλάνο πενταετίας τουλάχιστον. Υπάρχουν παρωπίδες στα σχέδια τους και δεν αλλάζουν ούτε στις διακοπές τους. Τα πάντα είναι σε χρονοδιάγραμμα και με δεύτερο πλάνο, σε περίπτωση που κάτι δεν κυλήσει όπως το είχαν σχεδιάσει αρχικά.

Παρθένος

Ο Παρθένος αν μπορούσε να σχεδιάσει όλη του τη ζωή από την πρώτη στιγμή που γεννιέται θα το έκανε. Αφιερώνει χρόνο για να σχεδιάσει αυτό που θέλει, το βάζει μέσα σε χρονοδιάγραμμα και το ακολουθηθεί πιστά. Ο Παρθένος έχει μάθει να ζει μέσα σε μία συγκεκριμένη ρουτίνα που έχει φτιάξει ο ίδιος. Αυτή είναι η ασφάλειά του, αν ξεφύγει από αυτό, αποσυντονίζεται και νιώθει δυστυχισμένος. Συχαίνεται τις εκπλήξεις και γίνεται επικριτικός όταν τον ενοχλούν οι αλλαγές.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως έχει γεννηθεί για να οργανώνει και να υλοποιεί ότι του ανατεθεί. Θα αφιερώσει πολύ χρόνο, θα μελετήσει το αντικείμενο που τον ενδιαφέρει και θα βρει τις λύσεις που θα του χαρίσουν την ικανοποίηση της επιτυχίας. Με τον ίδιο τρόπο οργανώνει και την προσωπική του ζωή. Δημιουργεί οικογένεια και το κάθε μέλος έχει τις δικές του υποχρεώσεις από πολύ νωρίς. Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που οργανώνει από την προηγούμενη χρονιά τις διακοπές της επόμενης χρονιάς.

Photo cover:pixabay.com/homeoffice

Διαβάστε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin