Τζένιφερ Άνιστον: Οι πρώτες κοινές της φωτογραφίες με τον Τζον Χαμ μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους

Μετά την αποκάλυψη ότι η Τζένιφερ ‘Ανιστον είναι σε σχέση με τον Τζον Χαμ είδαν το φως της δημοσιότητας οι πρώτες τους κοινές φωτογραφίες στις οποίες οι δύο τους φτάνουν μαζί στα γυρίσματα του «The Morning Show».

Η Τζένιφερ ‘Ανιστον διανύει μάλλον μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της όχι συνδυάζει τη δουλειά που αγαπάει με τον έρωτα.. αφού με το νέο της σλυντροφο τον ηθοποιό Τζον Χαμ εκτός από τη ζωή μοιράζονται και το τηλεοπτικό πλάτό. Πολύ πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι οι συνεργάτες είναι και το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν τους συνέλαβε σε μια σειρά από τρυφερά ενσταντανέ, να φτάνουν στα γυρίσματα του «The Morning Show», στη Νέα Υόρκη, χαμογελώντας και πιασμένοι αγκαζέ. Είναι, άλλωστε, η τηλεοπτική σειρά που τούς έφερε κοντά. Το ειδύλλιο ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς της Apple TV+, καθώς ο ηθοποιός εντάχθηκε στο καστ στην τρίτη σεζόν.

Γνωρίζονταν από το παρελθόν, όμως διατηρούσαν τυπικές σχέσεις, καθώς και οι δύο ήταν δεσμευμένοι.

Η τελευταία σχέση της Τζένιφερ ‘Ανιστον ήταν με τον Justin Theroux, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για δύο χρόνια, από το 2015 έως το 2017 ενώ η πιο γνωστή της σχέση είναι φυσικά ο γάμος της με τον Μπραντ Πιτ.

Δείτε φωτογραφίες με την κοινή τους εμφάνιση:

Δείτε επίσης

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin