Τα δύο ζώδια που δεν αλλάζουν εύκολα τις συνήθειές τους

Υπάρχουν δύο ζώδια που η συνήθεια είναι μέρος της ζωής τους. Τους είναι πολύ δύσκολο να δεχτούν αλλαγές. Ο Λέων και ο Παρθένος έχουν τακτοποιήσει την ζωή τους σε κουτάκια και δεν θέλουν καμία παρεμβολή. Μπορεί να σε θεωρήσουν και εχθρό τους, αν τολμήσεις να εισβάλεις χωρίς να σου το επιτρέψουν.

Λέων

Ένας βασιλιάς έχει πάντα σταθερό πρόγραμμα. Όταν τον πιέσεις να κάνει κάτι, θα το χειριστεί με τέτοιον τρόπο που εσύ θα αναγκαστείς να ανατρέψεις το πρόγραμμά σου και όχι αυτός. Ο εγωισμός του δεν τον αφήνει να δεχτεί αλλαγές επειδή το θέλει κάποιος, οι άλλοι πρέπει να αλλάξουν, όχι αυτός και σας διαβεβαιώ οι άλλοι αλλάζουν. Θα κάνει κάποια αλλαγή μόνο αν τον εξυπηρετεί στο πρόγραμμά του. Στα επαγγελματικά του θα επιβληθεί μέχρι τελικής πτώσης, για να μην αλλάξει τίποτα από τα συνήθη.

Παρθένος

Ο Παρθένος από πολύ μικρή ηλικία έχει μία καθημερινότητα και το μόνο που αλλάζει στο χρόνο είναι η τροποποίηση της, βάση των αναγκών που προκύπτουν. Δεν του αρέσουν οι εκπλήξεις και δεν θέλει να αλλάζει την σταθερή πορεία που έχει χαράξει. Θα κάνει παραχωρήσεις μόνο για θέματα οικογένειας, αν πρέπει δηλαδή να προστεθεί μία νέα δραστηριότητα παιδιού, που θα αναλάβει και θα αναγκαστεί να χάσει τον μεσημεριανό του ύπνο.

Photo cover:pixabay.com/Ronald Carreño

Διαβάστε επίσης:

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα