Ποιοι είναι οι πιο άπιστοι άντρες του ζωδιακού

Όλες οι ρομαντικές ταινίες που είδαμε όταν ήμασταν μικρές κορίτσια και όλα τα βιβλία τελείωναν με έναν μεγάλο έρωτα και την φράση “ και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα”, χωρίς ποτέ κανείς να μας προετοιμάσει για τις δυσκολίες στις σχέσεις και το αγκάθι της…απιστίας.

Με ποια αγόρια του ζωδιακού θα πρέπει να είμαστε προσεχτικές γιατί είναι επιρρεπείς στην απιστία; Να είστε σίγουρες ότι θα εκπλαγείτε γιατί εκτός από τους συνήθεις ύποπτους υπάρχουν και αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία ‘ τα φαινόμενα απατούν”.

Κριός

Ο Κριός ανήκει στην κατηγορία των αντρών που θα απιστήσει όταν μια άλλη γυναίκα τον κάνει να ενθουσιαστεί και του κεντρίσει το ενδιαφέρον. Συνήθως ο ενθουσιασμός του είναι σαν το πυροτέχνημα και του κρατά λίγο, γι’ αυτό εάν δεν θέλετε να κάνει τις αμαρτίες του έχετε τον πάντα σε εγρήγορση.

Δίδυμος

Μια από  τις πιο γνωστές πεταλουδίτσες του ζωδιακού αφού εξαιτίας της διπλής του προσωπικότητας έχει ανάγκη συνέχεια από διαφορετικά πράγματα. Οπότε προσπαθήστε να του κρατάτε συνέχεια το ενδιαφέρον ζεστό.

Καρκίνος

Ναι, ναι τα γλυκά και ζεστά Καρκινάκια που έχουν την οικογένεια κορώνα στο κεφάλι τους. Μπορεί να μην “χαλάσουνε “ το σπίτι τους, στις περιπέτειες και στις αμαρτωλές εμπειρίες δεν θα πούνε όμως όχι, έστω και αν στην αρχή κάνουν λιγάκι τον δύσκολο.

Ζυγός

Ο ναρκισσισμός του Ζυγού  και η ανάγκη του για επιβεβαίωση θα τον οδηγήσουν σε αρκετές περιπέτειες. Με τη γνωστή δικαιολογία, ότι νιώθει παραμελημένος και έχει ανάγκη από σχέση.

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι η πεταλουδίτσα του ζωδιακού που έχει συνέχεια ανάγκη για νέες εμπειρίες και περιπέτειες. Έτσι για αυτό τον άντρα η απιστία είναι μια ακόμα εμπειρία που θα προσθέσει στο βιογραφικό του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μαζί με τον Καρκίνο ανήκουν στην κατηγορία των αντρών “τα φαινόμενα απατούν”, γιατί μπορεί να έχει μια αψεγάδιαστη εικόνα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι παράλληλα δεν θα ζήσει μια πολύ έντονα αμαρτωλή ζωή.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς ως παιδιά του Ποσειδώνα, εκτός από την ρομαντική και καλλιτεχνική τους πλευρά, έχουν και μια άλλη αυτή του μυθοπλάστη και του απατεώνα, οπότε στους άντρες Ιχθύς είναι πολύ εύκολο να πλάσουν ιστορίες και να σας πείσουν ότι εσείς είστε η βασίλισσά τους ενώ την ίδια στιγμή υπόσχονται το βασίλειο τους και σε άλλη πριγκίπισσα.

Photo cover:pixabay.com/Tumisu 

Διαβάστε επίσης:

Share: