Κιμ Καρντάσιαν: Οι… αυστηροί κανόνες που θέτει στους επιβάτες του ιδιωτικού της τζετ

Η διάσημη τηλεπερσόνα, Κιμ Καρντάσιαν έχει καταστήσει σαφές, ότι επιθυμεί να διατηρήσει το υπερπολυτελές της αεροσκάφος… «παρθένο» και ότι πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένοι κανόνες στο ιδιωτικό της τζετ…
Η Κιμ Καρντάσιαν λοιπόν φαίνεται πως είναι εξαιρετικά αυστηρή με τους κανόνες που επιβάλλει για τους επιβάτες του ιδιωτικού τζετ της, ενώ δεν κάνει εξαιρέσεις ακόμα και για τα μέλη της οικογένειάς της.

Η Καρντάσιαν, απαγορεύει «δια ροπάλου» στους επιβάτες της να ψεκάζονται με σπρέι μαυρίσματος και να κάθονται στα καθίσματα του τζετ της, το οποίο έχει συνολική αξία 150 εκατομμυρία δολάρια. Η συγκεκριμένη πληροφορία ήρθε στη δημοσιότητα, ύστερα από την προβολή ενός επεισοδίου του ριάλιτι «The Kardashians». Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ είπε στην Κιμ Καρντάσιαν, μέσω FaceTime, ότι επρόκειτο να πάει να κάνει ένα γρήγορο μαύρισμα με σπρέι, πριν από την πτήση τους.

«Ένα σπρέι μαυρίσματος πριν από την πτήση μου; Έχεις δει τα καθίσματα που είναι καλυμμένα από κασμίρ; Δεν μπορείς να τα μαυρίσεις με σπρέι» είπε η διάσημη τηλεπερσόνα στην ετεροθαλή αδερφή της.


Η Κιμ Καρντάσιαν αγόρασε το αεροσκάφος το 2021 και μάλιστα το ονόμασε «Kim Air».

Σε συνέχεια του επεισοδίου του ριάλιτι των Καρντάσιανς, η Κιμ φάνηκε να επισημαίνει ότι απαγορεύεται και η κατανάλωση φαγητού. Ειδικότερα είπε στην αδερφή της, η οποία επιθυμούσε να φάει μακαρόνια: «Θα πάμε στην Ιταλία. Δεν πρόκειται να φας ζυμαρικά στην πτήση».

Όπως αναφέρεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της Page Six, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κιμ Καρντάσιαν, έχει απαιτήσεις από τους επιβάτες της πτήσης του «Kim Air».

Είναι γνωστό ότι η διάσημη τηλεπερσόνα δεν επιτρέπει σε όσους βρίσκονται στο αεροσκάφος της, να φορούν παπούτσια, ενώ ένα πατάκι είναι τοποθετημένο στην άσφαλτο έξω από το ιδιωτικό τζετ, για να σκουπίζουν τα πόδια τους λίγο πριν πατήσουν στη σκάλα.

Μάλιστα η Καρντάσιαν παρέχει παντόφλες, τις οποίες οφείλουν να φορούν οι επιβάτες για να μην λερώσουν το χαλί το οποίο είναι στρωμένο στην καμπίνα του τζετ…

Το υπερπολυτελές αεροσκάφος της διάσημης τηλεπερσόνας είναι μάλιστα του ίδιου τύπου με αυτό, που έχει στην κατοιχή του ο Τζεφ Μπέζος, ωστόσο για την Κιμ Καρντάσιαν χρειάστηκε περίπου ένας χρόνος, προκειμένου να…προσαρμοστεί στα γούστα της!

Δείτε επίσης

Share: