Ο ηθοποιός που «μίσησε» τον Μπραντ Πιτ γιατί πήρε τον ρόλο στην κλασική πλέον ταινία του 1991 «Θέλμα και Λουίζ»

Η Τζίνα Ντέιβις πρωταγωνίστησε δίπλα στη Σούζαν Σάραντον το 1991 στην κλασική πλέον ταινία «Θέλμα και Λουίζ» και σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο The Graham Norton Show αναφέρθηκε στην οντισιόν του Μπραντ Πιτ που του εξασφάλισε τον ρόλο στη συγκεκριμένη ταινία. 

Η αποκάλυψη της Τζίνα Ντέιβις:
«Όλοι τους ήταν πολύ όμορφοι», είπε για τους τέσσερις που διεκδικούσαν τον ρόλο. «Δεν με ένοιαζε πως θα τον έπαιρνε. Τότε έρχεται ο τέταρτος και είναι ο Μπραντ Πιτ. Είναι τόσο χαρισματικός».

Η Ντέιβις αποκάλυψε ότι εντυπωσιάστηκε από τον όμορφο νεαρό τόσο που ξέχασε την ατάκα της.

Δεν ήξερε τότε τους υποψήφιους για τον ρόλο, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Μαρκ Ράφαλο και ο Γκραντ Σόου από τη σειρά Melrose Place.

Ο απολαυστικός διάλογος σε μια πτήση από την Ευρώπη με προορισμό το Λος Άντζελες: 
Η ίδια είχε μια τυχαία συνάντηση με τον τέταρτο υποψήφιο σε μια πτήση από την Ευρώπη με προορισμό το Λος Άντζελες. «Αυτός ο κύριος ήταν πολύ φιλικός. Και τελικά μου είπε: “Ξέρεις, μισώ τον Μπραντ Πιτ”. Του είπα: “Όχι, δεν τον μισείς. Είναι πολύ καλός φίλος σου”. Εκείνος είπε: “Όχι τον μισώ γιατί πήρε τον ρόλο”.

Εγώ του είπα: “Ήθελες τον ρόλο;”. Και εκείνος απάντησε: “Δεν το κατάλαβες όταν έκανα οντισιόν μαζί σου;”. Και ήταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ».

Προφανώς τα συναισθήματά του άλλαξαν με τον καιρό καθώς οι δύο σταρ πρωταγωνίστησαν στη συνέχεια σε ταινίες μαζί ενώ τον περασμένο μήνα σε ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη ο Μπραντ Πιτ χαρακτήρισε τον Τζορτζ Κλούνεϊ τον πιο όμορφο άντρα στον κόσμο.

Δείτε επίσης

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα