Γαλλικές Άλπεις: Το σκι γίνεται εύκολο για όλους στο μαγευτικό Courchevel

Το Courchevel (Κουρσεβέλ) στην Γαλλία, στην καρδιά των Άλπεων, είναι ο απόλυτος χειμερινός προορισμός για όλους τους λάτρεις του σκι. Είναι μέρος της περιοχής των Τριών Κοιλάδων «Les Trois Valles» που αποτελεί το μεγαλύτερο και υψηλότερο χιονοδρομικό κέντρο της Ευρώπης, στο οποίο έχετε πρόσβαση σε 600 χιλιόμετρα πίστες σκι (στο Κουρσεβέλ βρίσκονται τα 150 από τα 600 χιλιόμετρα πίστεων)  με εξαιρετική ποιότητα χιονιού.

Εκεί θα βρείτε τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin και καταστήματα των πιο γνωστών οίκων μόδας και φυσικά μοναδικά σαλέ και υπέροχη νυχτερινή ζωή.

Το Courchevel για αυτή τη νέα σεζόν ανακοίνωσε αλλαγές προκειμένου να διευκολυνθεί η πρακτική των αθλημάτων όσο το δυνατόν περισσότερο μεταξύ όσο περισσότερων ατόμων, κάνοντας νέες προσφορές για την υποδοχή των αρχαρίων σκιέρ και με σκοπό να μυήσει τους νεοφερμένους στο σκι στις πρώτες τους επαφές, χωρίς άγχος και με οικονομικό προϋπολογισμό!

Μια περιοχή με ποικίλες κλίσεις…
Το θέρετρο διαθέτει 102 διαδρομές με πολύ διαφορετικά περιβάλλοντα που επιτρέπουν σε όλους τους σκιέρ να ικανοποιούνται στο έπακρο ανάλογα με το επίπεδό τους και τις επιθυμίες τους. Ένας πολύ μεγάλος χώρος, συγκεκριμένα με 40 μπλε πίστες και 18 πράσινες πίστες προορίζεται για αρχάριους σκιέρ που τους επιτρέπει να αλλάξουν τοπία, να τονώσουν τις αισθήσεις και να φτιάξουν τα πρώτα τους “όπλα” πριν αντιμετωπίσουν πιο δύσκολες πίστες!

Δωρεάν λιφτ
Για να διευκολυνθεί η μάθηση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων, εδώ και αρκετά χρόνια έχουν δημιουργήθει δωρεάν αναβατήρες σκι σε πίστες κατάλληλες για μαθητευόμενους σκιέρ. Επιθυμία από την πλευρά του σταθμού είναι η οικονομική πλευρά να μην αποτελεί εμπόδιο στην εξάσκηση αυτής της αναψυχής.

Οι περιοχές Easy Rider
Στο Courchevel δημιουργήθηκαν πίστες που ευνοούν την εκμάθηση των αρχαρίων σκιέρ (Easy Rider), ώστε να μπορούν να βιώσουν τις πρώτες τους εμπειρίες χωρίς άγχος και με απόλυτη ασφάλεια. Αποκλειστικοί τομείς, κλειστοί στη ροή των σκιέρ με ήπιες κλίσεις, μεγάλες πλαγιές με ειδικά και συχνά, δωρεάν λιφτ.

Το πλεονέκτημα αυτών των σημείων ειδικά σχεδιασμένων για αρχάριους; Η τοποθεσία τους, όλοι οι χώροι του Easy Rider “βλέπουν” υπέροχες πανοραμικές εικόνες, καθώς βρίσκονται σε ιδανικό σημείο στις ψηλές κορυφές του θέρετρου. Οι αρχάριοι σκιέρ μπορούν έτσι να ζήσουν μια πραγματική εμπειρία βουνού και να ανακαλύψουν όλη την ομορφιά της περιοχής!

«Mini Pass», σε πολύ χαμηλή τιμή!

Πάντα με στόχο την ευκολία της πρακτικής του σκι και την ευχαρίστηση του μεγαλύτερου αριθμού ανθρώπων, δημιουργήσαν από το θέρετρο μια προσφορά αφιερωμένη στους αρχάριους σκιέρ με μίνι προϋπολογισμό. Το «Mini Pass» επιτρέπει την πρόσβαση στις πράσινες και μπλε πίστες του θέρετρου, ένα πακέτο για μέγιστη ποικιλία σκι και τοπίων που θα εξελίσσονται ελεύθερα σε ένα μεγάλο μέρος του θέρετρου σε πίστες προσαρμοσμένες στο επίπεδό του. Στη συνέχεια, θα είναι καιρός να αντιμετωπίσουν τις πιο απότομες πλαγιές!
Πακέτο “Mini Pass”: 31€

Περισσότεροι από 1.000 έμπειροι εκπαιδευτές!

Το Courchevel διαθέτει πολλές σχολές σκι, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης στην Ευρώπη. Το σκι είναι ένα χόμπι που μπορείς να μάθεις για να εξελιχθείς χωρίς άγχος με κάποια μαεστρία για μέγιστη ευχαρίστηση! Η ποικιλία των προσφορών θα επιτρέψει στους σκιέρ που επιθυμούν να μάθουν ομαδικά ή μεμονωμένα μαθήματα για μια εξατομικευμένη παρακολούθηση, ολόκληρη μέρα ή μισή μέρα. Τα παιδιά θα έχουν και το δικό τους εξατομικευμένο καλωσόρισμα με το παιδικό χωριό, τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και τα ομαδικά μαθήματα.
Οι μικροί σκιέρ θα κλείσουν την εβδομάδα τους με ένα μετάλλιο που θα τους απονείμει ο εκπαιδευτής τους… ένα τρόπαιο για το οποίο θα θυμούνται αυτή την εμπειρία και θα είναι περήφανοι!

Δείτε επίσης:

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin