Πανεπιστήμιο

Καθηγητής στις ΗΠΑ έγινε viral -Ουρλιαζε σε φοιτητή που κόπηκε στο μάθημά του (βίντεο)

Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί των ΗΠΑ έγινε viral, όταν αντέδρασε έντονα με φοιτητή, ο οποίος κόπηκε στο μάθημά του.

Συγκεκριμένα ο Ρόμπερτ Έβινς Πίκαρντ, καθηγητής Ιστορίας, έχει καταγραφεί καρέ – καρέ σε βίντεο να φωνάζει σε έναν φοιτητή να φύγει από την τάξη του μετά την αποτυχία του. «Είπα, ποιο είναι το όνομά σου;» φώναζε στο βίντεο. «Έξω! Βγες έξω! Έχεις αποτύχει σε αυτό το μάθημα, όποιο κι αν είναι το όνομά σου! Έξω! Έξω! Έξω! Έξω!», φώναζε ο καθηγητής.

Σε δήλωσή του στον τηλεοπτικό σταθμό WSMV-TV, ο καθηγητής ανακοίνωσε ότι παραιτήθηκε, αναφέρει η Huffington Post. «Λυπάμαι βαθύτατα για ό,τι συνέβη στην τάξη. Έχασα την ψυχραιμία μου και έκανα κάτι που δεν έπρεπε ποτέ να κάνω», δήλωσε στον σταθμό.

«Τελευταία βρίσκομαι υπό πίεση και έχω απογοητευτεί με τους μαθητές που δίνουν προσοχή στα κινητά και στους φορητούς υπολογιστές τους και μετά αναρωτιούνται γιατί παίρνουν χαμηλούς βαθμούς. Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί τη συμπεριφορά μου. Ζήτησα συγγνώμη από τους μαθητές και υπέβαλα την παραίτησή μου. Είμαι πλέον συνταξιούχος, όπως είχα σχεδιάσει ούτως ή άλλως. Σας παρακαλώ να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή, αυτό έχει τελειώσει τώρα» πρόσθεσε.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα