Ζώδια: Τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου, Αναγκαστικά πρέπει να βάλετε όρια

Τις αποστάσεις μας από τους άλλους και από πράγματα που μπορεί να μας πληγώνουν θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτές τις ημέρες, η στάση μας αυτή μπορεί από κάποιους να θεωρηθεί αρκετά σκληρή. Το λιθαράκι του σε αυτή την κατάσταση θα βάλει  στις 11/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου (18ο 54’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Κρόνο, η ζωή μας δεν θα είναι ανέφελη και χαλαρή, αντίθετα  θα αναγκαστούμε να από τις συνθήκες να είμαστε συνεπείς στις υποχωρήσεις μας , και  να λειτουργήσουμε κάτω από τους αυστηρούς κανόνες μπορεί να μας βάλουν οι άλλοι ή να χρειαστεί για λίγες ημέρες να δουλέψουμε κάτω από πίεση χρόνου. Και επειδή τα πάντα στη ζωή λειτουργούν αμφίδρομα, και εμείς από την πλευρά μας θα βάλουμε αυστηρά όρια στους φίλους, στην οικογένεια, στους συναδέλφους και στον σύντροφο μας.

Δεν θα είναι όμως και λίγοι αυτοί, που μπορεί να νιώσουν πιεσμένοι από τις νέες ευθύνες που θα τους δοθούν στην δουλειά τους, και αυτό μπορεί να τους γεμίσει με φόβο, άγχος και ανασφάλεια, συναισθήματα που δεν τους είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστούν. Σε ότι αφορά την συναισθηματική μας κατάσταση, θα είμαστε μελαγχολικοί, ψυχροί και απόμακροι, και ιδιαίτερα επικριτικοί με τους δικούς μας ανθρώπους . 

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνου  θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου  καθώς και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες  σε αυτή τη μοίρα.  Ιδιαίτερα για τους Σκορπιούς που έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες σε όλη τη γενέθλια χρονιά τους, θα αισθάνονται πιεσμένοι από το βάρος των ευθυνών που θα αναλάβουν στην δουλειά τους, ενώ παράλληλα θα είναι και αυτοί από την πλευρά τους ιδιαίτερα αυστηροί, απόμακροι και επικριτικοί με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ είναι πιθανό να περάσουν και στιγμές έντονης συναισθηματικής πίεσης . Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον  Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους πιέσει, αναγκάζοντας τους να είναι συνεπείς με τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι σε Τρίτους, ενώ από την άλλη πλευρά,  οι οικονομικές συνεργασίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες μπορεί να τους υπόσχονται σταθερότητα, ωστόσο, δεν θα τους προσφέρουν τις οικονομικές απολαβές που θα θέλανε. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αναγκαστείτε να βάλετε όρια στα φιλικά σας πρόσωπα που προσπαθούν να ανακατευτούν στα οικονομικά σας, ενώ ορισμένοι από εσάς είναι πιθανό να συμπεριφερθείτε με ψυχρότητα στον σύντροφο σας.

Στους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες, Υδροχόους), η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου , κάθε άλλο παρά ευχάριστη θα είναι για εσάς, αφού σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας φέρει νέες ευθύνες, ή μπορεί να σας αναγκάσει να προχωρήσετε και σε επαγγελματικούς συμβιβασμούς. Σε προσωπικό επίπεδο ήρθε η στιγμή να πάρετε τις αποφάσεις σας για το μέλλον της σχέσης σας με τον σύντροφο σας, και να δείτε εάν θα συνεχίσετε ή θα ακολουθήσετε χωριστούς δρόμους, ενώ για κάποιους άλλους, η είδηση του ερχομού ενός παιδιού θα τους αναστατώσει, καθώς μαζί του, εκτός από χαρά θα φέρει και νέες ευθύνες.

Στους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς), η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ήλιος από το ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο από το ζώδιο του Υδροχόου, θα σας φέρει έντονη πίεση στην δουλειά σας, καθώς θα αναγκαστείτε για το επόμενο χρονικό διάστημα να δουλέψετε κάτω πίεση χρόνου, ενώ οι νέες ευθύνες που θα αναλάβετε δεν θα συνοδεύονται και με τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.  Σε προσωπικό επίπεδο, το άγχος και η πίεση που έχετε στην δουλειά σας, είναι πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην σχέση σας με τον σύντροφο σας.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:Pixabay.com/Clard/silhouette

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share: