Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περνάει στην αντεπίθεση: Εξέδωσε ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου της (βίντεο)

Θέση, μέσω του δικηγόρου της, πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφορικά με τα όσα ακούγονται για την ίδια τις τελευταίες ημέρες, μετά από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη.

Αναλυτικότερα, μέσω του δικηγόρου της, Ανδρέα Μήτσαινα, η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε για όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες. Υπενθυμίζεται πως αφορμή για τα σχόλια που έχει γίνει από ανθρώπους της τηλεόρασης στάθηκε μια συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πριν από μερικές μέρες.

Σε αυτή, μεταξύ άλλων δήλωσε πως έχει μετανιώσει για τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε σε κάποιους συναδέλφους της στο παρελθόν, ενώ τόνισε πως πλέον, ντρέπεται ακόμα και να τους κοιτάξει. Επιπλέον η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσα από την ανακοίνωση αναφέρει πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όποιου συνεχίσει να χρησιμοποιεί το όνομά της, προκειμένου να την συκοφαντήσει.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής. Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης. Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια. Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος, Ανδρέας X. Μήτσαινας».

Σχετικά Άρθρα

Share: