Μάνος Παπαγιάννης: Ένοχος στη διαμάχη με τη Σοφία Παυλίδου – Τι ποινή του επιβλήθηκε

Το πρωί της Δευτέρας, η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια για την συνεκδίκαση των δύο υποθέσεων τους

Υπενθυμίζεται πως η ηθοποιός είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018 όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – πετάει», κάνοντάς του μήνυση για σωματική βλάβη, ενώ στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για σωματική βλάβη.

Ωστόσο, σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος και η ποινή που του επιβλήθηκε για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης είναι τέσσερις μήνες με αναστολή. Από την άλλη η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις», δήλωσε η Σοφία Παυλίδου στους δημοσιογράφους βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα