Τζεφ Μπρίτζες

Ο αγώνας του Τζεφ Μπρίτζες για να οδηγήσει την κόρη του νύφη στην εκκλησία: «Έπρεπε να μάθω να στέκομαι όρθιος» (φωτό)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο The Independent, ο 72χρονος ηθοποιός Τζεφ Μπρίτζες αναφέρθηκε στα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει και την προσπάθεια που κατέβαλε για να συνοδέψει την κόρη του, στον γάμο της τον Αύγουστο του 2021.

Συγκεκριμένα ο Τζεφ Μπρίτζες διαγνώστηκε με καρκίνο του λεμφικού συστήματος τον Οκτώβριο του 2020 και προσβλήθηκε από κορωνοϊό τον Ιανουάριο του 2021.

«Ο πρώτος στόχος ήταν πόσο καιρό μπορώ να σταθώ όρθιος», είπε. Εξήγησε ότι τότε δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος παρά για 45 δευτερόλεπτά. Χρειάστηκε να κάνει εντατική άσκηση με προπονητή ώστε να μπορέσει να αυξήσει τα βήματα που μπορούσε να κάνει, αλλά και να σταθεροποιήσει την αναπνοή του με τη βοήθεια οξυγόνου.

«Τελικά, μια μέρα είπα: “Ίσως μπορώ να το κάνω, ξέρεις”»”. Και αποδεικνύεται ότι όχι μόνο έπρεπε να την περπατήσω στο διάδρομο, αλλά έπρεπε να χορέψω τον γάμο. Αυτό ήταν υπέροχο» τόνισε.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει ότι πέρασε σχεδόν πέντε μήνες στο νοσοκομείο: «Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία: σου στερεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Δεν είχα τίποτα να το παλέψω. Ο COVID έκανε τον καρκίνο να μοιάζει σαν ένα τίποτα». «Έφτασα κοντά στο θάνατο. Οι γιατροί μου έλεγαν, Jeff, πρέπει να αγωνιστείς. Δεν αγωνίζεσαι. Είχα παραδοθεί. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Χόρευα με τη θνητότητά μου».

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα