Η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε με τον πρώην συζυγό της(βίντεο)

Η Δωροθέα Μερκούρη βρέθηκε καλεσμένη στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά, όπου μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής, ενώ αναφέρθηκε και στις κόρες της.

Συγκεκριμένα η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον την Μεσημβρίαν». Σε ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου εάν χώρισε με τον πρώην σύζυγό της λόγω του ότι δεν του άρεσε η σάλτσα πομοντόρο που φτιάχνει, απάντησε ότι «είναι αλήθεια».

«Αν δεν σου αρέσει το φαγητό μου δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Αν δεν σου αρέσει η ιταλική κουζίνα, η μεσογειακή κουζίνα, δηλαδή θέλεις τα πάντα να είναι τηγανητά σε βούτυρο, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί», είπε η 47χρονη ηθοποιός και μοντέλο.

Ερωτηθείσα για το εάν αυτό είναι ένα τεστ για τον υποψήφιο σύντροφό της, παραδέχθηκε: «Είναι αυτό και τα ζώα. Οι γάτες…». Επίσης, «αν τρώνε πολύ κρέας δεν μπορώ. Δεν είμαι τελείως εναντίον του να τρως κρέας, αλλά περίπου δεν τρώω καθόλου πια».

Με αφορμή τα όσα λαμβάνουν χώρα με καταγγελίες και τις επιθέσεις σε βάρος γυναικών, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι είναι ασφαλής πια ο κόσμος πουθενά. Αυτό που νόμιζα ότι θα ‘ναι ασφαλής η Ελλάδα, τελικά δεν είναι. Ήμουν γενικά πάντα μια μάνα που φοβότανε» παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι σίγουρα τώρα μιλάνε πιο πολύ οι γυναίκες και οι άντρες, αλλά είναι περισσότερες και οι παρενοχλήσεις».

Σχετικά με το τι πιστεύει για την ομορφιά, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Καμιά φορά η ομορφιά είναι ασπίδα. Πολλά κορίτσια έχουν μάθει από μικρά να προστατεύονται. Δεν είναι καλό για ένα παιδί να ακούει μόνο πόσο όμορφη είσαι, όσο κι αν νομίζουμε ότι είναι κολακευτικό. Στα 14 είχα πάρει από την Ηλέκτρα το κινητό, γιατί είχε ανοίξει Facebook».

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα