Ζώδια: Τρίγωνο Αφροδίτης- Ανάδρομου Δία, Ο έρωτας ήρθε για να μείνει

Στην ζωή μας αυτό που επιθυμούμε είναι να έρθει η τύχη και να μας χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας μας ευκαιρίες οι οποίες θα μας δώσουν την δυνατότητα να αναπτυχθούμε.  Μια από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στις 15/11,  η Αφροδίτη λίγο πριν ολοκληρώσει το φετινό της ταξίδι στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς  (28ο 55’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία, θα έχουμε σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική μας ζωή, τις οποίες και πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Μια τυχερή γνωριμία μπορεί να μας ανοίξει τον δρόμο για σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να γνωρίσουμε και τον μελλοντικό μας σύντροφο. Από την άλλη πλευρά, μετά την έντονη πίεση των προηγούμενων ημερών, θα  έχουμε την δυνατότητα  να εξωτερικεύσουμε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα μας στον σύντροφο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα και να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Επίσης, αυτές τις ημέρες  θα έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τα εμπόδια που υπήρχαν στην πορεία υλοποίησης των επαγγελματικών μας σχεδίων. Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν,  η Αφροδίτη εκπροσωπεί, εκτός από τον έρωτα και την ομορφιά, και το χρήμα, οπότε αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία μια νέα οικονομική συνεργασία, άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σκορπιός όπως και ο Ταύρος είναι τα ζώδια που έχουν άμεση σχέση με το χρήμα.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Δία θα επηρεάσει  θετικά τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους , Σκορπιούς, Ιχθύς) των 2 τελευταίων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 5 ημέρες -/+.

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού  με τον ανάδρομο Δία  από τους Ιχθύς, θα τους ωθήσει να δουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους, ενώ παράλληλα, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που υπήρχαν στον δρόμο τους, και να προωθήσουν τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, έστω και αν χρειαστεί να κινηθούν μυστικά. Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφιερώσουν χρόνο στον σύντροφο τους και θα περάσουν πολύ όμορφες στιγμές μαζί.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα τους φέρει σημαντικές  επαγγελματικές ευκαιρίες, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσουν ανεκμετάλλευτες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένο θα έρθουν πολύ κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να κάνουν μια τυχερή γνωριμία σε μια φιλική πρόσκληση.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, θα τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν με επιτυχία  μια επαγγελματική συμφωνία , η οποία όχι μόνο θα τους βοηθήσει να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην δουλεία τους, αλλά θα τους δώσει και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνουν και ευχάριστες εκπλήξεις και δώρα στους αγαπημένους τους και η ικανοποίηση που θα πάρουν από αυτούς θα είναι πολύ μεγάλη.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού με τον ανάδρομο Δία από τους Ιχθύς, υπόσχεται τύχη σε όλους τους τομείς της ζωής τους, αυτό σημαίνει ότι θα έχουν την ευκαιρία να  προωθήσουν τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια, και να προχωρήσουν σε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες τις οποίες κυνηγάνε εδώ και καιρό . Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με το ταίρι τους,  ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία στον έρωτα.

Από την Πηνελόπη Παπουτσή

Photo cover:pixabay.com/Duncan_Dao/sunset

Πηγή:oroskopos.tv

Διαβάστε επίσης:

Share: