Ηλίας Μαμαλάκης: Στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου ο γνωστός σεφ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου, όπως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή του στο Facebook.

Ο γνωστός σεφ που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του ανέβασε πριν από μερικές ώρες στον προσωπικό του λογαριασμό ένα βίντεο με το οποίο δείχνει περίτεχνες γλυκές δημιουργίες, με τους θαυμαστές του να νομίζουν πως πλέον βρίσκεται εκτός νοσοκομείου.

Χαρακτηριστικά μία διαδικτυακή φίλη ανέφερε: «Κυρ Ηλία, λογικά για να ανεβάζεις τέτοια λαχταριστά βίντεο, είσαι καλά με την υγεία σου, περαστικά να’ ναι». Ωστόσο, ο γνωστός σεφ έσπευσε να απαντήσει ότι το βίντεο είναι παλιό. «Η ώρα στην εντατική δεν περνάει. Κάνω και εγώ ανάρτηση από το παρελθόν», σημείωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μαμαλάκης ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook μια φωτογραφία μέσα από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι, αποτελεσματικοί», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ωστόσο να αναφέρουμε πως ο γνωστός σεφ σε νεότερη ανακοίνωσή του δήλωσε πως είναι «πολύ καλύτερα».

Σχετικά Άρθρα

Share: