Λόλα Νταϊφα

Λόλα Νταϊφά: Θύμα κλοπής η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων – «Καπνός» αμύθητης αξίας κειμήλια

Θύμα κλοπής έπεσε η σιδηρά κυρία των δημοσίων σχέσεων, Λόλα Νταϊφά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Νικόλιζα στην Espresso.

«Δεν περίμενα ποτέ πως εγώ η ίδια θα άνοιγα στους επίδοξους ληστές μου και θα έχανα όλα τα κοσμήματα, που χρονολογούνται ακόμη και από τον 18ο αιώνα» αναφέρει η Λόλα Νταϊφά στην εφημερίδα.

Η ληστεία σημειώθηκε στα μέσα του Οκτωβρίου όταν η Λόλα Νταϊφά επέστρεφε λίγο μετά τις 12.00 το μεσημέρι στο σπίτι της στα βόρια προάστια. Στην είσοδο της πολυκατοικίας ένας καλοντυμένος κύριος με μάσκα προστασίας τη χαιρετάει κανονικά και της λέει ότι γίνονται κάποιες εργασίες στον πάνω όροφο. Όσο είχε ανοιχτή την πόρτα είχαν μπει στο εσωτερικό του διαμερίσματος άλλα δύο άτομα, χωρίς να τους αντιληφθεί, τα οποία και λήστεψαν ιστορικά κειμήλια της οικογένειάς της, αξίας άνω των 600.000 ευρώ.

«Ήταν κοσμήματα πολλών δεκάδων ετών, της γιαγιάς μου, της προγιαγιάς μου, του πεθερού μου. Ήταν πραγματικός θησαυρός και κυρίως είχαν τρομερή συναισθηματική αξία όλα αυτά» τόνισε η Λόλα Νταϊφά.

Η σπουδαιότητα της υπόθεσης είναι τέτοια, που από την πρώτη στιγμή για το συμβάν ενημερώθηκε η Interpol, ενώ στη ΓΑΔΑ σήμανε συναγερμός.

Σχετικά Άρθρα

Share: