O Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε πάρτυ για να γιορτάσει τα 48α γενέθλιά του με φίλους και συνεργάτες. Ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου του 1974, έγινε 48 ετών και παραμένει ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς παγκοσμίως αλλά και από τους πιο γοητευτικούς άντρες του Χόλιγουντ,
Ο ηθοποιός γιόρτασε την Παρασκευή (11/11) τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτι στο Beverly Hills και έσβησε τα κεράκια της τούρτας του, παρουσία αγαπημένων φίλων και συνεργατών που ήταν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους τη σημαντική αυτή για τον ίδιο, μέρα.
«Ήταν ένα υπέροχο πάρτι με μουσική, ποτά και φαγητό. Όλοι έδειχναν πως περνούσαν υπέροχα», ανέφερε πηγή στο People.
Οι εκλεκτοί και λαμπεροί καλεσμένοι ήταν πολλοί… εκτός από τους γονείς τους, παρόντες ήταν οι, LeBron James, Kate Hudson, Bradley Cooper, Rami Malek, Tobey Maguire, Ashton Kutcher, Rebel Wilson, Rich Paul καθώς και πολλοί ακόμη celebrities. Ωστόσο παρά τις πολλές παρουσίες, μια απουσία ήταν αυτή που έκανε αίσθηση και σχολιάστηκε και δεν ήταν άλλη από αυτή της Τζίτζι Χαντίντ με την οποία φημολογείται έντονα ότι ο διάσημος ηθοποιός έχει σχέση που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό.
Η απουσία της Τζίτζι Χαντίντ
Έντονα λοιπόν σχολιάστηκε από τους παρευρισκομένους και όχι μόνο η απουσία της Τζίτζι Χαντίντ από το πάρτι του ηθοποιού. Τους τελευταίους μήνες ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για σχέση μεταξύ του ηθοποιού και του μοντέλου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει εντοπίσει μαζί. Το βράδυ της Παρασκευής ωστόσο το top model δεν έδωσε το παρών στα γενέθλια του ηθοποιού ξαφνιάζοντας τους πάντες.
Σύμφωνα ωστόσο με τα ξένα μέσα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Χαντίντ ήταν αυτές που δεν της επέτρεψαν να παρευρεθεί στο μεγάλο πάρτι του Ντι Κάπριο, ο οποίος κατά τ’ άλλα διασκέδασε με την ψυχή του.
Δείτε επίσης