Αμετανόητος ο Χαϊκάλης παρά τον σάλο για τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου –Οι νέες δηλώσεις

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο που μοιράστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, όπου αναλύει τον αστρολογικό χάρτη του Ηλία Μίχου, παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Σηκώθηκα και διάβασα ότι έγραφαν για σάλο και αντιδράσεις. Υπάρχει κάτι στο site που το ανέβασα ότι επικροτώ την ηθική του Μίχου; Επικροτώ την κατάσταση; Τον βγάζω με ελαφρυντικά; Σε καμιά περίπτωση. Αν έβαζα τον Μέγκελε ή τον Χίτλερ, θα έλεγαν ότι επαναφέρω ναζιστικές θεωρίες; Όταν βλέπουμε ένα αποτέλεσμα, σκοπός είναι να γυρίσουμε και να δούμε την αιτία. Έκανα τον αστρολογικό χάρτη του επειδή βρίσκεται στην επικαιρότητα. Δεν κατάλαβα τι έχει συμβεί. Έπιασα το αρνητικό προφίλ ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ λάθος αυτό που έκανα, δεν το μετάνιωσα» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Έχω κάνει τον αστρολογικό χάρτη και του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να μιλήσω. Θα γίνει της κακομοίρας» συνέχισε ο ηθοποιός.

Αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξης, ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε ζωντανά στην εκπομπή του Alpha: «Από χθες το απόγευμα όλα τα sites και οι εφημερίδες και διάφορα περιοδικά γράφουν ότι “Ο Χαϊκάλης δικαιολογεί τον Μίχο”. Αυτό ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας των ανθρώπων που το έχουν εμπνευστεί. Βγήκαν κάποιοι άνθρωποι και σχολίασαν χωρίς να γνωρίζουν το περιεχόμενο της συζήτησης. Σε καμιά περίπτωση δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έναν παιδεραστή, έναν άνθρωπο που αυτοβούλως έχει πει ότι το έχει κάνει. Δεν μπήκα σε καμία νομική ή ηθική κάλυψη ενός ανθρώπου που έχει δημιουργήσει τέτοια προβλήματα. Θα ήμουν παρανοϊκός».

Σημειώνεται ότι ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ασχολείται με την αστρολογία μέσω του YouTube και τις προηγούμενες ημέρες είχε μελετήσει τον αστρολογικό χάρτη του κατηγορούμενου βιαστή και μαστροπού Ηλία Μίχου, αποδίδοντας τις εγκληματικές πράξεις του στον… Κρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα