Σεργκέι Λαβρόφ: Viral έγινε ο Ρώσος Υπουργός όταν εμφανίστηκε με iPhone, Apple Watch και αμερικανικό μπλουζάκι

Viral έγινε η εμφάνιση του Ρώσου Υπουργού Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ από το Μπαλί, όταν διέψευσε τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας μέσω βίντεο που δημοσίευσε η εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Καταρρίπτοντας τα δημοσιεύματα, ο Σεργκέι Λαβρόφ δηλώνει «είμαι καλά» εν ώρα εργασίας και διαψεύδει ότι εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Μπαλί με αιφνίδιο καρδιακό πρόβλημα. Όμως, η εμφάνισή έγινε viral για άλλους λόγους αφού ο Ρώσος Υπουργός «διαφημίζει» όλα τα προϊόντα του δυτικού πολιτισμού από εταιρείες «συνώνυμα» του καπιταλισμού.
Όπως φαίνεται, ο Σεργκέι Λαβρόφ φοράει στο αριστερό του χέρι ένα Apple Watch, το οποίο συνδυάζει με ένα iPhone τελευταίας γενιάς ενώ μέχρι και η μπλούζα που φοράει έχει το λογότυπο του Αμερικανού ζωγράφου, Jean-Michel Basquiat…

Μάλιστα, έχοντας προσαρμοστεί στο ασιατικό κλίμα, φοράει σορτς και το συνδυάζει με σκαρπίνια, τα οποία θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει ως εκκεντρική επιλογή.
Παρά τις προσπάθειες των Ρώσων να διαψεύσουν τα όποια δημοσιεύματα για την υγεία του Σεργκέι Λαβρόφ, ο κυβερνήτης του Μπαλί επιμένει ότι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών εισήχθη πράγματι σε νοσοκομείο και πέρασε από εξετάσεις.

Δείτε επίσης

Share: