Έμα Τόμσον

Η Έμα Τόμσον μιλάει για την απιστία του πρώην συζύγου της με την Ελένα Μπόναμ Κάρτερ

Η Έμα Τόμσον μίλησε ανοικτά για τα συναισθήματά της μετά την απιστία του πρώην συζύγου της Κένεθ Μπράνα.

Η Τόμσον παντρεύτηκε τον Κένεθ το 1989, δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, αλλά η σχέση του με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ έφερε το τέλος στον γάμο της, το 1995. Εικάζεται ότι η Έλενα και ο Κένεθ άρχισαν την εξωσυζυγική σχέση τους το 1994 όταν πρωταγωνίστησαν στην ταινία Frankenstein. Η σχέση τους διήρκεσε πέντε χρόνια.

Μιλώντας στο New Yorker, η Έμα παραδέχθηκε ότι ένιωσε “ταπεινωμένη” από την απιστία του συζύγου της, που την άφησε συντετριμμένη να αισθάνεται ανάξια να αγαπηθεί. «Ήμουν εντελώς, απόλυτα τυφλή να δω ότι είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες στα γυρίσματα. Αυτό που έμαθα ήταν πόσο εύκολο είναι να τυφλωθείς από την επιθυμία σου να εξαπατήσεις τον εαυτό σου. Ήμουν μισοπεθαμένη. Κάθε αίσθηση του να είμαι ένα αξιαγάπητο ή αξιόλογο άτομο είχε διαλυθεί εντελώς» σημείωσε η ηθοποιός.

Η Έλενα είχε συνεργαστεί με την ‘Εμα στο ρομαντικό δράμα Howard’s End, το 1992, δύο χρόνια πριν συναντηθεί με τον Κένεθ και αρχίσει η σχέση τους. Μετά την απιστία, οι δυο τους συνεργάστηκαν ξανά, στη σειρά ταινιών του Χάρι Πότερ. Η ‘Εμα έχει παραδεχθεί πως συγχώρησε εδώ και χρόνια την Έλενα ενώ διοχέτευσε όλα τα πληγωμένα συναισθήματά της υποδυόμενη την απατημένη σύζυγο στην ταινία “Love Actually”.

Αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο συνήλθε από τη συντριβή, η ηθοποιός είπε ότι ο εδώ και 27 χρόνια σύζυγός της, ήταν εκείνος που μάζεψε και κόλλησε τα κομμάτια της.

Σχετικά Άρθρα

Share: