Η Αννίτα Ναθαναήλ δηλώνει μόνη: «Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας» (βίντεο)

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για τις κόρες της που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες, αλλά και για τον σύζυγό της, Κρις Χάμπερτ.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει, όμως κάνω σούρτα-φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες. Η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρό τους. Κατάφεραν και οι δύο το ακατόρθωτο, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να μπεις σε αυτά τα πανεπιστήμια. Έφερα εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο της μάνας. Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις, και έχουμε την υψηλή επιστασία. Ποσό γρήγορα πέρασαν τα χρόνια… Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα βέβαια τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι» είπε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ για τις κόρες της στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Αναφορικά με τον σύζυγό της, με τον οποίο είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια, η Αννίτα Ναθαναήλ αρκέστηκε να πει, χωρίς να δώσει πολλές λεπτομέρειες: «Γενικότερα είμαι μόνη. Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας, έχουμε τελείως διαφορετικά προγράμματα. Επιλεγώ να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα. Κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

Για την εξωτερική της εμφάνιση, η Αννίτα Ναθαναήλ παραδέχτηκε ότι τσαλακώνει την εικόνα της και την κάνει να νιώθει νέα. «Είναι πολλές οι αλλαγές πάνω μου και διαρκώς θέλω την ηλικία μου να την κουβαλώ πάνω μου ανάλαφρα», είπε, ενώ σχετικά με το μέλλον δήλωσε: «Είμαι εδώ να γίνω και γιαγιά και να υποστηρίξω όλους αυτούς τους ρόλους που έπονται. Έχω πολλά όνειρα για μένα, θα κοιτάξω και λίγο την Αννίτα και θα κάνω πράγματα για τον εαυτό μου».

Σχετικά Άρθρα

Share:

The New You

Στοιχεία Επικοινωνίας

Βρείτε μας στα Social Media:

Αφήστε μας ένα μήνυμα