Η Μαράια Κάρεϊ δεν είναι η «βασίλισσα των Χριστουγέννων» -Τι συνέβη

Πλησιάζει η εποχή των Χριστουγέννων, που είναι μουσικά συνδεδεμένη με την τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ και το «All I want for Christmas is you».

Μπορεί η Κάρεϊ να έχει αποκτήσει άτυπα τη φήμη της βασίλισσας των Χριστουγέννων, ωστόσο, επίσημα πλέον, δεν μπορεί να χρησιμοποιεί αυτό το ψευδώνυμο, καθώς φαίνεται να έκανε αίτηση για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ψευδωνύμου, ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή.

Συγκεκριμένα η αίτηση της τραγουδίστριας για το εμπορικό σήμα του ψευδώνυμου «Queen of Christmas» [«Βασίλισσα των Χριστουγέννων»] απορρίφθηκε από το Γραφείο Ευρεσιτεχνιών και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ. Η Κάρεϊ απέτυχε επίσης σε απόπειρες να αποκτήσει το εμπορικό σήμα για τη συντομογραφία «QOC» και για τον τίτλο «Princess Christmas» [«Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων»].

Η Ελίζαμπεθ Τσαν, που είχε ονομάσει το περιοδικό «The New Yorker» ως «βασίλισσα των Χριστουγέννων» το 2018 επειδή κυκλοφορούσε πρωτότυπους εορταστικούς δίσκους κάθε χρόνο για μια δεκαετία, επέκρινε την Κάρεϊ για την προσπάθειά της να δημιουργήσει έσοδα από τα Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα είναι για όλους. Υπάρχουν για τα μοιραζόμαστε. Όχι για να μας ανήκουν», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Share: